spot_img

VODOLIJA: Može vam DATI DUŠU, ali NIKADA vam neće dozvoliti da se IGRATE SA NJENIM EMOCIJAMA!

Vodolija, i kada je najteže, nosi osmeh na licu. Uvek je spremna ići kroz sve prepreke hrabro sa spremnošću na sve.

 

Ovo je horoskopski znak koji zna kako da svoj život živi najbolje što može. Ona nije ta koja će pristati na bilo šta. Naprotiv, ide napred, sve dok ne pronađe ono najbolje što je ispunjava. Vodolija je najbolja osoba kraj koje vam je osmeh zagarantovan. Naime, ukoliko je izdate, očekujte najgoru stranu njene ličnosti. Može vam dati svoju dušu, ali neće dozvoliti da se igrate sa njenim emocijama. Vodolija je tada spremna na sve, samo da vam dokaže da ste se kačili sa pogrešnom osobom. Svoj osmeh je spremna podeliti sa svima. Ali ukoliko je neko “pravi budalom”, ona odlazi bez ijednog pozdrava i za sva vremena.

 

Vodolija je zato neverovatan i poseban horoskopski znak kojeg bi svako poželeo da ima u svom životu. Najgore što možete uraditi za sebe jeste da se igrate emocijama jedne Vodolije, ta igra je potpuno ista kao da ste započeli igru sa samim đavolom ili sa vatrom. Jer će ona da se pretvori baš u to prema vama. Ako dozvolite da se Vodolija svim silama naljuti na vas, znajte da ste sami krivi i nemate izlaza iz te situacije. Zato Vodoliju uvek čuvajte kao prijatelja, a kao neprijatelja je ne bismo poželeli nikome! Vodolije apsolutno se nikada u životu ne igraju prve sa nekim ili sa nečijim osećanjima.

 

Ali isto tako ovo su takođe osobe sa kojima, ako ste imalo pametni, nikada ne treba da se igrate. Jer one su te koje, zahvaljujući svojoj intuiciji, i te kako mogu da provale kada neko pokušava da ih obmane. Ali isto tako u svakom mogućem momentu treba da budete spremni upravo na to da ćete vi postati njihova igračka. I to je stvar koja će se zasita dogoditi sigurno. Jer ove osobe će se i te kako potruditi da to tako bude. Ako se sa njima poigrate, sigurno ćete osetiti vatru njihove paklene osvete. Imamo u svakom slučaju jedan savet kada su ovi ljudi u pitanju: Budite potpuno iskreni sa Vodolijom, ispričajte joj istinu, a kada ona prepozna tu iskrenost u vama postaće vam prijatelj koji vam je odan i uz vas u svakoj situaciji u životu. Budite prema njoj ono što želite da ona bude prema vama i uzvratiće vam duplo više. Kod nje važi ljubav za ljubav, bol za bol. Zna koliko vredi i zato ne dozvoljava bilo ko da je gazi. Mrzi ljude koji ne znaju na normalan način da komuniciraju sa njom, nego postavljaju glupa pitanja. Na ta pitanja dobijaju veoma sarkastične odgovore. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img