spot_img

VODOLIJA je neko, ko će uvek pomoći i bitu uz svoje voljenje. Tolerantna i puna razumevanja i strpljenja.

Simbol: Vodolija
Element: Vazduh
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Tirkizna
Osetljivi delovi tela: Zglobovi, cirkularni sistem
Parnjak u kineskom: Tigar
Vladajuća planeta: Uran, Saturn
Ukrštenost/Kvalitet: Fixed
Kuća: Jedanaesta
Suprotni znak: Lav
Amajlija: Tirkiz
Period: 20. januar – 18. februar

 

Vodolije se predstavljaju na dva načina: s jedne strane kao stidljivi i mirni, a sa druge strane mogu biti ekscentrični i energični. I u jednom i u drugom slučaju su duboki mislioci koji vole da pomažu drugim ljudima. Visoko intelektualan, ovo je znak vatrene nezavisnosti iz koje proizilazi intuicija praćena logikom. Oba tipa ličnosti veoma su sposobni da vide, bez predrasuda, obe strane, što ih čini osobama koje odlično rešavaju probleme. Njihova iskrenost u ovom svetu se veoma ceni, neki ih možda smatraju čudacima, ali svima je simpatičan način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodolije se neće ustručavati da vam kažu da ste se ugojili, da vam odelo ne stoji dobro ili da ste pogrešili u nečemu.

 

 

One su otvorene, vole zabvu i druženje. Uvek su spremne da pomognu. Njihova inteligencija prevazilazi granice, ali one često nemaju volje da je iskoriste, jer su pomalo lenje. Ne vole ograničenja i spremne su da kažu vrlo otvoreno “Ja imam svoj život, nemoj da se mešaš”. Ono što takođe ne trpe jeste dosada, one jednostavno ne mogu da se skrase na jednom mestu, a njihova radoznalost i inteligencija im nikada ne daju mira.

 

Vodolije su veliki mislioci i filozofi, pa s obzirom na to vole da drže glavnu reč, ali i da poslušaju tuđe mišljenje. Kao što smo već rekli, one žele da su nezavisne, da imaju slobodu, pa su vrlo često individualisti i ne snalaze se u timskom radu. Vodolije nemaju predrasude prema drugima, a često znaju da se izdignu iznad situacije i malo obraćaju pažnju na nebitne stvari. Za njih kažu da su veliki sanjari i da im je glava u oblacima. Često znaju da se isključe, kao da nisu prisutne, iako im se vi obraćate. To je zato što vole da maštaju, ali su ponekad lenje da svoje planove realizuju. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img