spot_img

VIKEND HOROSKOP- BIKOVI NEK SMANJE OČEKIVANJA DA NE BILI RAZOČARANI, a za RAKOVE ovo je IDEALAN period za pravljenje dugoročnih planova.

VAGA

Ne možete da se otarasite glasa u glavi koji vam daje instrukcije i komande kako bi nešto trebalo da uradite. Ipak prilagodite tempo svojim mogućnostima, a ne svojim željama. Ovog vikenda bićete spremni da se upustite u izazove koji će od vas iziskivati dosta energije, ali i dosta vremena. Znajte kada je pametno da stanete i predahnete, jer ulazak u narednu nedelju bez i trunke odmora može izazvati anksioznost.

ŠKORPIJA

Možda ste u ovom trenutku umorni od posla i obaveza, ali u danima koji predstoje najbolje bi bilo da se pozabavite detaljima. Doći ćete u jednu od onih situacija u kojima stvarno ne možete i ne želite da se oslonite ni na koga, jer ne očekujete da će osoba na koju računate sve uraditi ispravno i onako kako ste vi to zamislili. Jedina solucija da ustanete i da sve to sami uradite, ali znajte da sve to ima cenu.

STRELAC

Pronaći ćete sebe kako želite da pobegnete od autoriteta koji nadgleda svaki vaš pokret. Budite sigurni da ste svoj deo posla obavili dobro, pa će i osećaj uznemirenosti otići. Za neke situacije tokom vikenda biće vam potrebno biše energije nego obično, ali uspećete da postignete sve što ste planirali u predviđenom roku. Ne zaboravite da i pored obaveza koje ste sebi odredili pronađete način da se malo i zabavite.

JARAC

Shvatićete danas da sve što možete uraditi danas najbolje je ne ostavljati za sutra. Nećete ni primetiti koliko brzo ste priveli obaveze kraju i već ćete biti spremni da se upustite u nove izazove i avanture. Dani vikenda su povoljni za postavljanje nekih novih kratkoročnih ali i dugoročnih planova za budućnost. Ne čekajte mnogo da se sve kockice savršeno slože, već odmah krenite sa pripremama.

VODOLIJA

Strpljenje vam nije na zavidnom nivou i čini se da je dovoljan i najmanji povod da planete i presečete neke stvari sami sa sobom. Nemate tolerancije ni za ljude koji su u vašem neposrednom okruženju, ali pripazite na koji način im se obraćate i koje reči koristite da biste izrazili svoje nezadovoljstvo. Kritička nastrojenost može biti od pomoći da savladate prepreke koje se nalaze pred vama, ali pokušajte da odate sebi priznanje za sve ono što ste do sada postigli.

RIBE

Pitanje je da li ste sebe precenili ili ste loše procenili situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Svakako sada nije trenutak da budete samokritični, već je mudro da resurse koje imate na raspolaganju upotrebite na konstruktivan način i pokušate da sanirate štetu. Energija nedelje donosi vam lepa dešavanja i pregršt lepih trenutaka sa osobama do kojih vam je stalo. Birajte za sebe lakoću, birajte za sebe mir.

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img