spot_img

VAGA: Ona svima POMAŽE i svima govori ISTINU U LICE, ona je POŠTENA i KOREKTNA. Vaga je uvek ČOVEK NA MESTU!

Vaga je otelotvorenje pravednosti, pravde i ravnoteže, pa je krase savršena sposobnost prosuđivanja, besprekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju, te zbog toga vole da budu okružene prijateljima i porodicom.

 

Harizmatična je i očaravajuća zbog čega neverovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih. Zaštitni znak svake Vage je njena ravnoteža, ali one poseduju još mnogo divnih osobina. Njihov karakter se sastoji od gotovo jednakih delova ljubaznosti, poštenja i korektnosti. Izuzetno su inteligentne i poznate su po tome da uvek igraju fer i pošteno. Jedna Vaga vas nikada neće slagati, niti povrediti bez razloga.

 

Ako vam ne može pomoći, sigurno vam neće ni odmoći, jer je Vaga neko ko je zaista u svakoj situaciji čovek na mestu. Vage su takođe poznate po svojoj neizmernoj lepoti. Vaga je ustvari boginja lepote u Zodijaku i u ovom znaku se rađaju najlepši ljudi. Ali oni nisu samo fizički lepi, već i duhovno. Jako je bitno reći da su Vage osobe koje znaju da vole. Za njih važi mišljenje da su neodlučne i da su slabići, koji ne znaju šta žele, ali prava istina je potpuno drugačija.

 

Tačno je da im treba više vremena da donesu neku odluku, ali ne zbog toga što su slabići, već zbog toga što žele da budu sigurne u svoju odluku. Vaga ne želi da dozvoli sebi da zbog neke svoje pogrešne odluke ispaštaju ni ona, a ni njoj dragi ljudi. Ona je prosto jedan dobar čovek i njena unutrašnja lepota ja nešto čemu se možemo samo diviti. Imati Vagu kraj sebe znači imati nekoga ko ume da zagrli onda kada je najteže.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img