spot_img

VAGA je velika DOBRIČINA, nekada čak i na SVOJU ŠTETU! Blago vama ako je IMATE U SVOM ŽIVOTU!

 

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija.

 

 

Često su to osobe koje cene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gde god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu sklone suočavanju bez razloga i više vole sačuvati mir, gde je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu, tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su same. Najveći problem za Vage je kada su prisiljene birati stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Nije retko videti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

 

 

Ukoliko zaista želite razumeti osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, onda trebate shvatiti njihov „proces vaganja“ koji je prisutan u gotovo svim aspektima njihovog života. Njima je potrebno malo više vremena da uzmu u obzir sve strane jednog problema. Pod pritiskom, a iz želje da udovolje okolini, donose brze odluke, koje opet zatim menjaju. Međutim, ukoliko im dozvolite da uzmu vremena koliko im je zaista i potrebno, možete biti sigurni da neće odustati od jednom donesene odluke. One imaju jaku volju koja često ne dolazi do izražaja zbog ljubaznog i diplomatskog ponašanja.

 

 

Vage vole biti u društvu ljudi, ali izbegavaju velike gužve. One su poput golubova mira, idu okolo i posreduju u pomirenju ljudi; ali, one same ponekad vole dobru raspravu. Vaga ima blag, iskren i osećajan karakter. Otvorenog su duha i dubokih osećaja. Imaju razvijenu intuiciju, tako da vrlo brzo shvataju izazivaju li simpatiju ili odbojnost kod drugih ljudi. Vaga želi da sve bude savršeno; a ukoliko ste dovoljno dugo sa njom – pretvoriće i vas u umetničko delo.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img