spot_img

STRELAC: Ako njega IZGUBITE, izgubili ste SVE… i VERNOG DRUGA i NAJVEĆU LJUBAV!

Ako njega izgubite, izgubili ste SVE, i PRIJATELJA, i LJUBAV i VERNOG DRUGA!

 

Strelac je veliki čovek, ima ogromnu dušu, pun je razumevanja. Veran je prijatelj i partner. Njegova ljubav ne poznaje granice. Kada VOLI i ŽIVOT bio DAO za VOLJENU OSOBU! Ali ako ga SLAŽETE ili IZDATE više NIKADA Vam neće biti PRIJATELJ.

 

 

Ovo su neke osnovne karakteristike Strelca:

 

DRUŠTVEN

 

 

Ovaj znak je poznat po tome što je uvek spreman na druženja i avanture. Uživaće razgovarati sa svima, i bićete oduševljeni koliko je on dobar prijatelj. Ume da sasluša baš svakoga i da uputi odličan savet ako je to potrebno. Ali nije onaj tip osobe koji voli da tračari niti da zabada nos u tuđi život. Više je za lagano kuliranje i opuštene razgovore u kojima može da se smeje i uživa.

 

 

OPTIMISTIČAN

 

 

Ovaj znak nikada nećete videti kako je depresivan ili tužan. Čak i kada jeste, on to dobro sakrije ispod svog dobro poznatog optimizma. I samim tim, uveseljava sve ljude oko sebe. Strelac je neverovatan borac u životu, pravi ratnik. Nikada neće dozvoliti da ga nešto pregazi i slomi. Kroz život se vodi svojim optimizmom do zadnjeg, i nikada, ama baš nikada ne posustaje. To je za divljenje kod njega.

 

 

STRASTVEN

 

U svakom segmentu života, ovaj znak je strastven i vatren. U poslovnim vodama to mu pomaže da se bori za veću poziciju i bolju platu. A u ljubavi to definitivno pokazuje u krevetu. Obožava da bude zadovoljen i da zadovolji svog partnera. U ljubavi mu niko nema ravan kada je u pitanju strast i vatra koju poseduje. Zbog toga mu je ponekad jako teško naći partnera koji ga može usrećiti.

 

ISKREN

 

Ovom znaku je iskrenost mnogo važna u svim poljima života. Ukoliko želite da budete prijatelj sa ovim znakom, jedna od osnovnih vrlina koju morate imati je iskrenost. Strelac će Vas odmah prepoznati ukoliko ste prevarant i glumac, pa ni ne pokušavajte takvi da mu priđete. Za svoje prijatelje i ljubav uvek na prvom mestu bira one iskrene ljude. Izgled niti ništa drugo mu nije toliko bitno kao to.

 

 

DISKRETAN

 

 

Još jedna od njegovih divnih osobina je diskrecija. Njemu jednom rečena tajna nikada neće ući u tuđe uši. On će je čuvati duboko u svojim mislima, i nikada neće poželeti da Vas oda. Zbog toga je mnogo cenjen kao prijatelj, i svi vole da mu se ispovedaju jer nikada ne odaje. Ali takođe očekuje i od drugih da ne odaju njegove tajne. Jer jednom ako to neko uradi, završio je zauvek za Strelca.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img