spot_img

Stiže nam MLAD MESEC i donosi velike preokrete na LJUBAVNOM i POSLOVNOM planu. Tri znaka će biti najviše pogođena.

Mlad mesec u lavu nam stiže 28. jula. Leto traje već uveliko, a stvari će se dodatno zagrejati sa sledećom lunacijom. Mlad Mesec u Lavu 28. jula otelotvoruje energiju ovog znaka – samouverenog, snažnog i kreativnog, te inspiriše naše inovativne poduhvate i budi ljubav prema sebi.

Sve je u vezi sa zadovoljstvom i igrom – Lav voli zabavu i podseća nas da ne shvatamo stvari previše ozbiljno. Dok neki mogu da osete jako samopouzdanje, drugi mogu da postanu previše dramatični ili čak egocentrični, što može da im donese probleme na ljubavnom i poslovnom planu.

U nastavku saznajte na koje znakove će najviše uticati mlad Mesec u julu.

Bik

Pošto se Lav useljava u vašu kuću porodice, možda ćete osećati dužnost da zaštitite sebe i svoje najmilije. Ova odbrambena energija može se pretvoriti u aroganciju i nadobudnost ako ne budete pažljivi. Izbegavajte da se zatvorite u svoja četiri zida i pokušajte da budete otvoreni za nove mogućnosti koje možda pokušavaju da dođu do vas, čak i ako se promene u početku čine neprijatnim.

Iako je mlad mesec u Lavu hiperkreativan, Bik će se osećati kao da ih nekontrolisano baca na različite strane. Uobičajene zone komfora ovog puta vam neće dati osećaj sigurnosti koji tražite. Iskoristite energiju Lava da prebrodite izazove i za par nedelja ćete shvatiti zašto su određene promene morale da se dese. Nastavak  na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img