spot_img

STIGAO JE FAMOZNI 12. JANUAR – PLANETA RATNICA UDARA DIREKTNO: Njeno delovanje „osetiće“ i emocije i um, to znači samo jedno za celu 2023. godinu!

 

Nakon što smo kraj 2022. godine proveli u vrtlogu retrogradnog kretanja planeta, sada nam sledi period njihovog direktnog kretanja. Međutim, to nam ne donosi ništa mirniji period nego onaj koji smo ostavili iza sebe.Planete će u narednih 7 dana imati snažan uticaj na naš svakodnevni život, a nakon direktnog „udara“ Marsa, na isto kretanje sprema se i Merkur.

Merkurova senka znači da Merkur prolazi istim putem kojim je već prešao. Drugim rečima, on prvo ide direktno, zatim se vraća unazad, pa ponovo ide direktno preko istih stepenova preko kojih je već dva puta prešao. Taj treći prelazak se zove senka.

Savet za ove dane: sve je u redu sa najvećim brojem aktivnosti, samo nemojte planirati najvažnije događaje u životu dok je u senci. Naravno, sve dok se vi pitate. Ako nije do vas, onda samo dobro pročitajte sve što piše sitnim slovima, potrudite se da sve dobro razumete, pitajte, pitajte i pitajte (nemojte da vam bude glupo i sto puta da postavite isto pitanje ako ne razumete). Tada će sve biti okej.

Mars u Blizancima 12. januara punom snagom kreće direktno. To znači da ako smo posednjih meseci više promišljali nego delovali, pažljivo taktizirali i odugovlačili početak novih ciljeva, sada smo spremni za akciju. Mars u Blizancima podseća nas da u životu stvari nisu crno-bele i situacije nisu sve ili ništa. Uvek postoji nova prilika, drugačiji način, razlog da pustimo i pričekamo bolji trenutak.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img