Home SVET Šta vas LEPO očekuje U LJUBAVI? Izaberite jedno SRCE i saznajte!

Šta vas LEPO očekuje U LJUBAVI? Izaberite jedno SRCE i saznajte!

0
Šta vas LEPO očekuje U LJUBAVI? Izaberite jedno SRCE i saznajte!

AKO STE IZABRALI DRUGO SRCE:

 

Vi jeste već dugo vremena u vezi, ali vaša veza već određeno vremen ne funkcioniše onako kako bi trebala. Zapravo ste samo vi zaslužni što vaša veza još uvek funkcioniše, jer ste bili spremni da pređete preko nekih postupaka vaše voljene osobe. Ipak, vi prosto ne verujete da će se vaš partner promeniti i smatrate da je sve što činite prosto uzaludno. Međutim, vi ćete uskoro shvatiti da to nije tako. Vas zapravo tokom narednog perioda očekuju postupci vašeg partnera zbog kojih ćete samo za onu najveću sreću znati. Vas očekuju postupci vašeg partnera sa kojima će vam on dokazati da vas voli više od bilo čega na ovome svetu.

Vaš partner će se promeniti, a vama će neka dešavanja pokazati i dokazati da je vaša veza osuđena na onaj najveći uspeh. Vi ćete razloga za ljubavnu sreću imati jako mnogo.

AKO STE IZABRALI TREĆE SRCE:

 

Ne dešavaju se vama previše često lepe stvari u ljubavi. Međutim, to će se promeniti tokom bliske budućnosti na onu vašu najveću sreću. To će promeniti zbog toga što vas očekuju čarobni trenuci. Prvo što vas očekuje jeste prilika da učinite nešto što već jako dugo vremena silno želite da učinite. Vas uskoro očekuje prilika da započnete vezu sa osobom koja vam se mnogo dopada. Postoji jedna osoba o kojoj vi imate samo reči hvale, a upravo će ta osoba posle dugo vremena početi da čini postupke na osnovu kojih ćete shvatiti da se i vi toj osobi mnogo dopadate.

Upravo će vas to iznenaditi i oduševiti, a vas će posebno iznenaditi i oduševiti prilika da sa tom osobom započnete vezu. Vama će to ta osoba predložiti, a vi ćete umeti da iskoristite tu priliku. Sem toga vas tokom bliske budućnosti očekuju i neka druga dešavanja koja će vam mnogo značiti.Zapravo vas očekuju dešavanja koja se bez i malo dileme mogu nazvati ostvarenjem vaših ljubavnih snova. Jedno je sigurno, a to je da će vam tokom bliske budućnosti konačno krenuti u ljubavi. Vama će se desiti stvari na koje dugo vremena čekate i zbog svega toga ćete biti veoma srećni. Bliska budućnost vam donosi mnogo toga čarobnog i lepog.