Home HOROSKOP Šta horoskopski znaci ne podnose?Ovan ne voli spore ljude, a Lavu smeta kada je neko bolji od njega.

Šta horoskopski znaci ne podnose?Ovan ne voli spore ljude, a Lavu smeta kada je neko bolji od njega.

0
Šta horoskopski znaci ne podnose?Ovan ne voli spore ljude, a Lavu smeta kada je neko bolji od njega.

Pred vama je popis stvari koji svaki horoskopski znak ne moze da podnese.Tako da mozete da naucite nesto vise vezano za osobu za koju ste zainteresovani…..

OVAN

Ovan je uvek brz, tačan i uvek dolazi na vreme. Zato mrzi ljude koji kasne ili su spori. Ne samo da mrzi ljude koji kasne, već mrzi i autobuse i avione koji remete njegov raspored.

Ako želite da ga zadržite kao prijatelja ili da osvojite njegovo srce, budite jasni i tačni. Velika je verovatnoća da će vas Ovan stavti na svoju „Crnu listu“ ako mu ne odgovorite na telefonske pozive

BIK

Bik obično ima svoj poseban način na koji želi da stvari budu učinjene! Voli planiranje i ništa ne prepušta slučajnosti. Za razliku od Ovna, on voli svoje vreme da troši na ispravno obavljanje stvari jer je strpljenje jedno od njegovih najvećih kvaliteta.

Iznenađenja i iznenadne promene su ono što najviše mrzi. Ovaj ljubitelj hrane mrzi i loše kuvare, brzu hranu i neuredne i neorganizovane ljude. Bik ne uživa preterano u javnom govoru i mrzi kada ga neko ignoriše.

BLIZANAC

Ovo toplo i prijateljsko stvorenje najviše voli kada je u centru pažnje. Voli zabavu i nema pojma kako da se zaustavi. Ako na vidiku nema zabave, počeće da se dosađuje. Blizanci, koji se brzo kreću, mrze ljude koji hodaju, razgovaraju i kreću se sporo.

Oni su optimisti i zato ne vole previše pesimiste i ljude bez dobrog smisla za humor. Blizanci su takođe poznati kao ljudi koji žive za zabavu. Cene dobro vino i apsolutno mrze kad im cipele nisu udobne za ples.

RAK

Rakovima je teško da otkriju svoje emocije i ne vole da pričaju o svom privatnom životu. Zbog njihove sentimentalne prirode, ne vole da gledaju nasilne filmove.

Ako Rak ostaje kod vas da prespava, nemojte dopustiti da spava na kauču, osim ako ne želite da vas mrzi.

Lav

Samosvestan Lav mrzi svakoga ko je na bilo koji način bolji od njega. Bilo da imate više znanja, imate bolju odeću, bolji auto ili ste bolji vozač, Lav će vas mrzeti. Ako ga neko izazove ili ignoriše njegove napore da bude u centru pažnje, iznerviraće se.

Devica

Device su analitične i apsolutni fanatici za detalje. Ako ste neuredni ili neorganizovani najvjerovatnije se nećete svideti Devici. Ako ne nosite sat, tretiraće vas kao neorganizovanu osobu.

Mrzi ako neko dira ili pomera njihove stvari. Da biste ostavili dobar utisak, proverite da li držite sve pod kontrolom. Imajte na umu da je upotreba neprikladnog jezika takođe nedopustiva! Nastavak na sledecoj strani….