-8.1 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022
spot_img

Slikovni test: ŠTA VAS ČEKA U NOVOJ GODINI?

Pred vama je jedan zanimljiv slikovni test. Na osnovu izbora jedne slike možete saznati šta vas očekuje u novoj godini.

 

Bliži nam se nova godina i mnogi ljudi žele da pogledaju u svoju budućnost kako bi se pripremili za promene koje ih iščekuju u životu. Pomoću ovih slika možete otkriti deo te tajne. Ovaj test takođe razvija intuiciju jer ćete podsvesno izabrati onaj odgovor koji vam leži na duši. Preporučujemo da pažljivo pogledate sve slike, a zatim da izaberete jednu. Svaka slika sa sobom nosi drugačiju poruku. Odvojite nekoliko minuta i napravite prvi korak u otkrivanju svoje budućnosti. Kada izaberete jednu sliku, u nastavku pročitajte rezultate ovog testa…

 

SLIKA BROJ JEDAN

Ukoliko ste izabrali sliku pod brojem jedan možemo reći da vas u suštini na početku nove godine očekuju neke nove emocije. Ove emocije se ne odnose samo na ljubav, već i na posao. Vaši problemi će nestati sa horizonta i otvoriće se mogućnosti za nova dostignuća. Vaš život će se definitivno promeniti na bolje. Međutim, moramo dodati da vi zaista morate da verujete da će tako biti i samo tako ćete uspeti. Veliki preokret u životu očekuje vas tokom meseca marta.

 

Verovatno ćete morati da donesete neku odluku koja se tiče vašeg mesta stanovanja. Takođe jedna bitna odluka očekuje vas u mesecu avgustu. U ovom periodu morate dobro razmisliti u kom pravcu vaša sreća treba da ide. Oni koji su hrabri napraviće prvi korak u nešto nepoznato i napraviće veliki uspeh. Što se tiče ljubavi, ukoliko prvi deo godine budete sami, već u drugoj polovini godine srešćete osobu koja će ispuniti sva vaša očekivanja i koja će vas zavesti na prvu.

 

 

SLIKA BROJ DVA

Ukoliko ste izabrali sliku pod brojem dva možemo slobodno reći da ste vi kao ova ruža na slici. Ona jeste pod snegom, ali ona i dalje cveta i ima prelepu crvenu boju. Upravo ste vi takva osoba. Možda na prvi pogled izgledate kao nežan cvet, ali vi u stvari u sebi imate ogromnu snagu. Upravo kao ovaj cvet, vi ćete se izboriti da uživate u zracima sunca tokom sledeće godine. Vi ćete uživati u pravom blagostanju tokom iduće godine. Tokom meseca februara pojaviće se neki manji problemi, ali nemojte odustajati kada naiđete na male prepreke. Vaša snaga volje i želja za uspehom biće garancija da stignete do pobede.

 

Vi ste jedna veoma hrabra osoba i zato ćete tokom čitave godine blistati. Ljubav je nešto što će takođe da vam ide od ruke iduće godine. Crvena je boja ljubavi, a vi ste upravo tu boju izabrali. Ukoliko ste zauzeti imaćete mnogo lepih trenutaka sa svojim partnerom. A ukoliko ste slobodni, tokom meseca maja upoznaćete osobu sa kojom je vrlo moguće da do kraja godine stanete na ludi kamen.

 

 

SLIKA BROJ TRI

Ukoliko ste izabrali sliku pod brojem tri možemo slobodno reći da vama već prvi mesec u godini donosi velike promene. Ono što prvenstveno treba da uradite jeste da obnovite energiju vaše kuće i vaše porodice, kako bi ona postala mesto vaše moći i zaštite. Samo je porodica ta koja vas može zaštititi od svakog zla. Ne bi bilo loše da tokom sledeće godine preuredite svoj stan i promenite nameštaj. Sve će to da vam pomogne u stvaranju osećaja harmonije i zaštite. A kada budete sredili svoj porodični život, onda će sve ostalo biti lakše. Tokom zime ćete nakupiti dosta umora, ali već odmah tokom proleća vaša energija će se povratiti zahvaljujući vašim dragim osobama.

 

U aprilu treba da obratite pažnju na neke bitne poslovne poteze. Od toga će mnogo zavisiti vaša budućnost. Što si ljubavi tiče, može se desiti da doživite neku manju izdaju od svog partnera, ali ćete do kraja godine izgladiti svoj odnos i ponovo biti srećni. Osobe koje su trenutno slobodne, a odabrale su sliku broj tri, imaće puno avantura tokom letnjih meseci. Mesec novembar je čaroban mesec jer vam on donosi pravu ljubav. Budite strpljivi!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,135PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img