spot_img

ŠKORPIJA – Poštenje je njeno GLAVNO ORUŽIJE, a LAŽ preopozna i oseti na kilometar sa njom nema šale.

Nema sredine za Škorpije , oni hoće ili sve ili ništa ali nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobni da učine.

 

Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez zadrške štiti će svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično. U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. Svi trebamo da imamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojeg uvek možemo pokupiti po koji kvalitetan savet.

Škorpija je baš takva – intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osećaju prepušta rado i često. Jednom kada Škorpija postavi cilj, ona se fokusira i do njega dođe. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebate Škorpiju da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica.

Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva – shvatiće to kao misiju. Iako se na prvi pogled ponekad čine hladni, jednom kada osvojite njihovo srce Škorpija će ostati s vama zauvek.

Oni nisu neodlučni, ne menjaju strane i nisu skloni osuđivanju. Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne pridike. Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne.

Osim što nisu sklone da tračaraju i jako su izravne, nikada ne bi izdali prijateljska osećanja koja vas vežu.Ona je izuzetno nezavisna ličnost i nikada neće dozvoliti da neko drugi kontroliše njen život. Sve što zacrta u svom životu, budite sigurni da će to i ostvariti.

Za nju ne postoje dovoljno velike prepreke koje ne može prevazići. Dovoljno je samo da ima dovoljno jaku volju. U ljubavi teži ka partneru koji će biti dovoljno jaka ličnost i pravi drug. Ukoliko ne pronađe nekog takvog, radije će ostati sama do kraja života.

Nikada neće dozvoliti da u njen život uđe neko ko nije vredan njene pažnje. Međutim, ukoliko osvojite srce tajanstvene Škorpije, i na prvi pogled hladne, smatrajte se srećnim. Za onog koga voli, ona je spremna otići i na kraj sveta, samo da ta osoba bude srećna. Poznate su po svojoj posesivnosti i ljubomori. Ali, to rade samo kako bi zaštitile svog partnera od svih drugih koji ga žele za sebe. To rade samo iz isključivo najbolje namere. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img