spot_img

ŠKORPIJA: Ona VOLI DO SMRTI i baš nikada NE ODUSTAJE!

Ovaj horoskopski znak zaista ume da VOLI DO SMRTI i baš nikada NE ODUSTAJE! On se bori za ono što želi i daje sve što ima, ali nikada nikome neće naneti bol, niti će na tuđim suzama graditi svoju sreću.

 

 

Za ovaj znak možemo reći da je u mnogim slučajevima jači i od sudbine. On je izuzetno hrabar, snažan i sposoban. On je neko ko će uvek biti tu za vas, da vas podrži, nasmeje i da vam bude oslonac. U životu uvek ide na sve ili ništa i nikada se ne zadovoljava sitnicama. On vrlo dobro zna da je život samo jedan i zato uživa u njemu, kao niko na ovom svetu. Zato mu treba puno vremena da se zaljubi, ali kada se to desi, ume da voli do ludila. U životu mu je potreban neko ko će mu dokazati, pre svega svojim delima, da može da mu veruje. I u životu mu je potreban partner koji će mu biti oslonac i podrška u svakom smislu.

 

 

On je neko ko u srcu gaji samo iskrene emocije, kako prema svom partneru, tako i prema prijateljima. Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kada se to desi spreman je da učini prava čuda za svoju voljenu osobu. Onda kada je teško on se neće predati, već će tada biti spreman na to da bude još jači. Imati osobu rođenu u ovom znaku kraj sebe znači imati i nekog ko će vas voleti i poštovati, đako vi volite i poštujete nju. U to nema nimalo sumnje. Ono što moramo da kažemo jeste da je ovo tipični primer nekoga ko je spreman da dušu da za one koje voli. Ono do čega mu je stalo brani životom, a nema nimalo sumnje u to da mu je porodica na prvom mestu. Dalje, osoba rođena u ovom znaku zna šta hoće i zna šta želi i nikada vam neće nauditi. Ne počinje prva svađu, ali i te kako ume da se brani. Ako je neko prema njoj dobar, Škorpija će biti još bolja. Ali ako joj se neko zameri nema nimalo sumnje da će znati da vrati istom merom.

 

LIČNOST i KARAKTER

 

 

Pod kontrolom, dobar eksterijer duboko utiče na Škorpije. Strastven, prodoran i odlučan istraživaće sve dok ne dođe do istine. Možda neće puno izražavati i pokazivati emocije, ali budite sigurni da se ispod površine dešavaju velike stvari. Odličan lider, osoba rođena u znaku Škorpije je uvek svesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti. Škorpija je vodeni znak, kao Riba i Rak i živi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su osećanja veoma važna za Škorpiju one ih iskazuju drugačije nego drugi vodeni znaci, češće skrivene u grudima. U svakom slučaju možete biti sigurni da će Škorpija čuvati vaše tajne, kakve god one bile.

 

 

 

Pluton je planeta transformacija i promena i vladar ovog znaka. Kako se ova planeta sporo kreće otud Škorpije karakteriše smireno i “cool” ponašanje, a prepoznaćete ih po odlučnoj i mistreioznoj pojavi. Ljudi često kažu da su Škorpije žestoke, verovatno zato što dobro razumeju pravila univerzuma. Neke Škorpije mogu izgledati starije nego što zapravo jesu, tokom čitavog života. Odlični su lideri jer su veoma posvećeni onome što rade. U njihovoj prirodi je da stvore širok spektar promena svojim poletnim i probojnim idejama. Deo tela koji je u vezi sa ovim znakom je reproduktivni sistem. Zato su Škorpije povezane sa strašću i željom, pa bi trebalo da se intenzivnije pozabave ovim delom tela kako bi očuvali zdravlje i snagu. Škorpije mogu promeniti svoje zdravstveno stanje odlučnošću i jakom voljom. Izazvane Škorpije stvaraju probleme. Kako mrze vrdanja i neiskrenost u stanju su da budu veoma ljubomorne i nepoverljive, pa je od velike važnosti da nauče kako da lakše prihvate različita ljudska ponašanja. Hrabri su i zbog toga imaju puno prijatelja. Ukoliko se potrude da ne budu tako tajnoviti i podele osećanja i želje sa drugima, učvrstiće svoja prijateljstva. Toliko se toga dešava ispod površine prosečne Škorpije da vam za otkrivanje svega neće biti dovoljan jedan život.

 

 

LJUBAV

 

 

Škorpija je najsenzualniji znak zodijaka. Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora i posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera.

 

 

PRIJATELJI i PORODICA

 

Iskrenost i pravičnost su osobine prijatelja Škorpije. Ponekad je potrebno više vremena da se formiraju okviri saradnje, ali kada se to desi Škorpija će ostati posvećena i lojalna. Dovitljiv i intelektualan bolje će se osećati u društvu duhovitih i lagodnih osoba. Puni su iznenadjenja, pripadnici ovog znaka daće Vam sve što treba, ali ako ih jednom izneverite nema povratka. Duboko osećajni, kada ih nešto boli, prosto je nemoguće učiniti da bude bolje. Posvećenost porodici je jaka i dosledna za ovaj znak. Izuzetno su korisni u upravljanju poslovima i odlični advokati kada je potrebno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img