16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

ŠKORPIJA: Nestvarna je LJUBAV koju ona PRUŽA, jer NIKO NE VOLI KAO ONA. Zato je dobro ČUVAJTE, jer kada jednom ode – ODLAZI ZA SVA VREMENA!

Škorpija je zaista jedan iskren i emotivan znak Zodijaka, koji će umeti da vas voli kao niko na svetu. ŠKORPIJA: Nestvarna je LJUBAV koju ona PRUŽA, jer NIKO NE VOLI KAO ONA. Zato je dobro ČUVAJTE, jer kada jednom ode – ODLAZI ZA SVA VREMENA!

Možemo slobodno reći da je nestvarna ljubav koju ona pruža, zato je potrebno da je dobro čuvate, jer kada jednom ode – ona odlazi za sva vremena. Kada se osoba rođena u ovom znaku zaljubi, umeće da se bori za ono do čega joj je stalo. Ne postoje nikakve šanse da jedna Škorpija odustane od svog cilja. Ona diže ruke jedino onda kada shvati da nešto nije vredno borbe. U ljubavi je jednostavno spremna da ide na sve ili ništa.

Svog partnera ume da drži kao malo vode na dlanu, ali isto to očekuje od druge strane. Ona je spremna na sve kada voli i daje celu sebe. Potreban joj je partner koji će umeti da joj bude i oslonac i rame za plakanje, i prijatelj i podrška. Poznato je da se veoma teško zaljubljuje na prvi pogled, jer joj je potrebno mnogo više od fizičkog izgleda.

 

Ona se zaljubljuje u dušu, karakter i stav. Njoj jednostavno treba neko ko će joj biti podrška i ko će umeti da joj pruži ljubav. Ona je veoma jaka i potreban joj je neko ko će umeti da je prati i da je vodi kroz život. Zato kada nađe takvu osobu i te kako će umeti da je ceni. Nastavak na sledecoj strani.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!