spot_img

ŠKORPIJA: Moćan znak Zodijaka, koji MOŽE SVE DA PODNESE, osim LAŽ i PREVARU!

Zna šta hoće u životu i nikada se ne predaje. Ona je istinski borac za prave vrednosti. Škorpija je moćan znak Zodijaka koji može sve što poželi. Ne trpi laž i prevaru.

 

 

Ako neko misli da ih prevari, neće u tome uspeti, jer su Škorpije intuitivne i inteligentne i lako „namirišu“ laži. A tada mogu biti i opasne. One mogu sve da podnesu, ali laž i prevaru ne mogu. Nisu Škorpije ni tvrdoglave ni zahtevne i nije sa njima uopšte teško, samo je potrebno da sa njima budete iskreni i pošteni, jer one ne podnose lažove. Škorpija zna koliko vredi i uvek pazi kako se ponaša, ona je neko ko iskreno voli i trudi se da usreći ljude pored sebe. Spremna je da pređe preko mnogo čega i da vam pruži nekoliko puta drugu šansu, ali onda kada je slažete možete da računate da ste je izgubili za sva vremena.

 

 

Kada je u pitanju ljubav Škorpije se razlikuju po mnogo čemu od ostalih znakova Zodijaka. Retke su situacije kada će se Škorpija zaljubiti na prvi pogled. Možda će joj neko biti zanimljiv i privlačan na prvi pogled, ali šanse da ga zavoli su veoma male. Jednoj Škorpiji treba mnogo više vremena da nekoga upozna i može joj se desiti vrlo lako da se zaljubi u nekoga sa kim je bila u prijateljskim odnosima, jer ipak tu osobu dobro poznaje. Ono što je jasno jeste da ako nekoga zavoli toj osobi će dati iskreno svoju ljubav i biće joj verna.

 

 

Škorpije se ljudi velikog srca i uvek će svima pomoći i upravo zbog toga one su i u vezi takve. Svom partneru će biti sve, i prijatelj i ljubavnik i najbolji drug. Osoba koju Škorpija izabere, kraj nje će imati sve i biće uvek u centru pažnje i ljubavi. Ali jedna Škorpija onoliko koliko daje, isto toliko i očekuje zauzvrat. U ljubavi joj je najbitnije da ima kraj sebe osobu koja će uvek da je razume i kojoj će moći da poveri svoje najveće tajne, želje i strahove. S obzirom na to da važe za najbolje ljubavnike, neko će ih sigurno povezati i sa time da su preljubnici, ali Škorpije retko kada sede na dve stolice i upravo zato od svog partnera očekuju isto, a to je maksimalna vernost. Onaj ko prevari Škorpiju ne treba da se nada oproštaju i nema više šta da traži u životu jednog Škorpiona, jer će vas jedna Škorpija zaboraviti kao da nikada niste ni postojali, niti bili deo njenog zivota.

 

 

Ona će vas iskreno voleti i za nju je ljubav svetinja i upravo zbog toga vam neće dozvoliti da gazite tu ljubav. Ako oseti da kraj sebe ima pravu osobu, učiniće sve da tu osobu usreći i da ostane pored nje. Ali u suprotnom, ako posumnja da druga strana nema jednako iste emocije, velike su šanse da Škorpija ode jer ona voli ludo i zahteva da tako bude voljena. Možda će prijateljima i porodici dati drugu šansu, ali partneru neće nikada i ko je jednom prevari izgubiće je za sva vremena. Ona nikada neće dozvoliti da deo njenog života bude neko ko ne ume da je voli i poštuje. I nisu Škorpije zbog toga sebične, samo jednostavno ne dozvoljavaju da se neko igra sa njima!

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img