28.7 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022
spot_img

SKIDAMO MASKE! Ovo je PRAVO LICE svake žene Zodijaka!

Svaka žena nosi određenu masku. Neka se tako oseća jače i smirenije, ali neke je prisilio život na to.

 

Na kraju ispada da različiti znakovi Zodijaka imaju različite slike, a da su činjenice ipak mnogo drugačije. U nastavku saznajmo šta žene kriju ispod svojih maski!

 

 

ŽENA OVAN

Kada se pojavi žena Ovan, svi shvataju da je ispred njih snažna i nezavisna žena, ponekad čak i ljuta i agresivna. Zapravo, ispod maske je napušteno dete, na koje su svi zaboravili. Ona je samo ranjivo dete. Žena Ovan na taj način maskira svoja tajna iskustva i sve probleme sa kojima se kroz život nosi.

 

 

ŽENA BIK

Po izgledu, žena Bik je slatka, mirna i uravnotežena mlada dama. Međutim, ovo je samo njena maska. Zapravo, u njoj besne prave strasti kojih se i sama boji i pomno ih prikriva. Žena Bik nikada ne prska svoje emocije. Lakše joj je da čeka dok se oluja sama ne smiri. Jer takvi ispadi je plaše i samu.

 

 

ŽENA BLIZANAC

Ženama Blizancima je fiksiran imidž vesele, lagane i bezbrižne mlade dame. Kao što vidite, ovo je samo privid. To je maska za spoljašnji svet. Žene Blizanci su zapravo prilično nervozne i nemirne. Imaju puno problema koje ne dele ni s kim.

 

 

ŽENA RAK

Kao što znate, žena Rak je večito majka. Brine se za svakoga, voli svakoga, iskreno brine za svakoga. Prava Majka Tereza, inače nije. U stvarnosti, žena Rak je hladna i proračunata. Prilično je lukava i nikada ne čini ništa što joj ne bi donelo koristi. Morate biti vrlo oprezni sa njom.

 

 

ŽENA LAV

Slika Lavice je ponosna, neovisna, kraljevska osoba. Ona uvek hoda uzdignute glave i svima daje ohole poglede. Kao što ste već shvatili, ovo je samo njena maska. U duši, Lavica je meko i nežno stvorenje. Trebate je maziti kao mačku, obasipati je komplimentima i tada ćete biti srećni sa njom.

 

 

ŽENA DEVICA

Žena Devica od sebe gradi pravu damu. Navodno je iskrena i neposredna, ne treba joj tuđe. Ali ako joj oko padne na muškarca, onda će, verujte, postići svoj cilj. I nije važno što je ovaj čovek zauzet, ili je njegova žena prijatelj Device! To je takva prevara, zbog koje se zaista vredi bojati Device. Inače, nećete imati vremena trepnuti okom, a ona je već raširila svoje žilave male ruke oko vašeg muškarca!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,319PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img