spot_img

Saznajte da li ste rođeni pod srećnom zvezdom ili će vam ceo život biti teška muka!

Procitajte da li ste bas vi rodjeni srecnici ili vam uvek hvali srece…

U svakom znaku horoskopa nalazi se po neka fiksna zvezda koja određuje vašu sudbinu. Fiksne zvezde su značajna pozicija u svačijoj natalnoj karti. Svaki horoskopski znak ima svoju fikisnu zvezdu koja može da mu odredi sudbinu.

OVAN – Alderamin

Ova zvezda se nalazi u sazvežđu Ovna i daje naglašen dar za komunikaciju, ali i preteranu ambiciju. Ponekad može biti naglašena crta bizarnosti i cinizam.Nekako, kod njih ništa nije crno-belo, i kad nastupi period sreće, uvek ga pokvari i neki oblačak, i obrnuto – u lošim životnim periodima uvek ih prate i neke pozitivne stvari poput zvezda vodilja. Osobe rođene pod ovom zvezdom neretko imaju porodičnih problema i nose energiju razaranja.

BIK – Algol

Ova zvezda u znaku Bika predstavlja glavu Meduze. Meduza je lepotica koja svojim pogledom ima moć da pretvara ljude u kamenje. Vrlo je osvetoljubiva, preke naravi. Ona ne prašta i ne treba je provocirati. Njene su posledice fatalne. Mnoge su glave padale.

BLIZANCI – Rigel

Ova zvezda donosi čast, visok položaj i slavu posebno u umetnosti kao što je muzika. Nije ni čudo što većina rođenih u znaku Blizanaca radi ili sarađuje sa medijma.

RAK – Sirius

Najsvetlija zvezda neba. Plamteće oči Oriona, donosi isključivo uspehe i veliku popularnost. Ako se rođeni pod Siriusom ne umeju obuzdati, mogu biti najstrože kažnjavani, ali ova zvezda svakako donosi čast.

LAV – Regulus

Regulus donosi bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. Ipak, ovo je opasna fiksna zvezda, koja nosi i mogućnost povreda u fizičkom smislu, kao i nesreće.

DEVICA – Zosma

Rođeni pod ovim sazvežđem imaju tendenciju da steknu slavu ali kroz nesreće ili velika žrtvovanja. Zosma je zaštitnik pisaca, govornika i političara.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img