16.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021
spot_img

RUŽ koji odaberete NEPOGREŠIVO otkriva vaš KARAKTER!

Postoji zaista mnogo ruževa za usne, ali svaka žena ima svoj omiljeni. Puno o vašoj prirodi i vašem karakteru može se otkriti iz vaše svakodnevne šminke. Pogledajte šta boja ruža koji odaberete govori o vama:

 

 

Ruž za usne # 1

 

 

Vi ste odvažna i snažna žena, ali u srcu pravi romantičar. Sa životom se povezujete prvenstveno kroz svoje osećaje više od logike. Život doživljavate s velikim intenzitetom, a često te osećaje izražavate umetnošću ili sličnim kreativnim činovima.

 

 

Ruž za usne # 2

 

 

Imate vatreni duh i volite to izraziti kroz svoje nijanse za usne. Strastveni ste prema stvarima koje radite i stvarima koje govorite. Ponekad vas neko može lako isprovocirati zbog vašeg kratkog fitilja. Možete biti lako uzbuđeni ili emotivno nestalni. Volite žestoko, ali ne opraštate brzo.

 

 

Ruž za usne # 3

 

Imate pomešan karakter. Ne samo da ste odvažni i snažni, već ste i dragi i osećajni. U početku vas je teško shvatiti, zbog čega je toliko ljudi zaintrigirano vašom tajanstvenom ličnošću. Ponekad možete biti pomalo neodlučni, ali uvek nađete kompromis. Na primer, vi volite crvenu i ružičastu pa birate boju koja pada negde između.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,029PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img
error: Content is protected !!