spot_img

RAK: On je pravi DIJAMANT, koga vredi ČUVATI!

Znak koji poseduje toliko vrlina, da slobodno možemo reći da je pravi dijamant i zato ga morate čuvati.
Rak nije neko ko će više trošiti vremena na prijateljske reči, od kojih nema ništa, već je neko ko će zaista svojim delima pokazati da mu je stalo do vas. Boljeg prijatelja od njega nikada nećete moći tako lako da nađete. On je jako odan i jako je nežna osoba. Možda na prvi pogled izgleda kao neko ko je previše krhk i slab, da bi bilo šta uradio, ali ako vam bude potrebna pomoć on će vam dokazati da ni malo niste u pravu. Rak je neko ko je zaista veran prijatelj i uvek je spreman da pomogne.
On je neko ko će ostati uz vas čak i onda kada vas svi napuste i zato čuvajte ovog anđela kao svoje oči u glavi. Svoju voljenu osobu takođe ume da postavi na tron kao kralja ili kraljicu. Za njega je voljena osoba prava svetinja i on se tako i ponaša u vezi. Svoju voljenu osobu čuva kao malo vode na dlanu. Ako imate jednog Raka kraj sebe, vi sigurno znate da se takva osoba ne nalazi svaki dan i zato je naš savet da ga čuvate kao oči u glavi. Rak je neko ko mnogo vredi, ali ume mnogo i da da. Njegovi prijatelji su oni ljudi koji znaju šta je razumevanje i poštovanje.
Rak je poznat takođe i po svojoj iskrenosti i zato ne podnosi laž. Takođe vas nikada neće slagati, bez obzira koliko istina može da bude teška. On je iskren prijatelj i jako je otvoren i sve ono što ima da vam kaže, reći će vam pravo u lice. Sa njim ćete uvek znati na čemu ste, jer on ne voli nikakve igrice, niti muljanje. On je iskren do bola, ali očekuje da i vi takvi budite prema njemu. Rakovi su takođe poznati po svojoj intuiciji i mogu da čitaju ljude kao otvorenu knjigu. Ako slučajno pokušate da sa njim manipulišete, možete odmah da zaboravite na njega.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img