spot_img

PUN MESEC U LAVU 5. FEBRUARA 2023. GODINE – Ako radite stvari od srca, vratiće vam se lakoća i svetlost!

 

Horoskop za pun Mesec u Lavu od 5. februara 2023. godine – astro prognoza i energija pod uticajem nove lunarne faze!Aastro prognoza i energija pod uticajem nove lunarne faze!

Pun Mesec u Lavu stiže 5. februara 2023. godine i prema mišljenju astrologa, donosi vibracije srca, ljubavi i poverenja. Nosi vibraciju usredsređenu na srce koja može da uliva poverenje i pomaže nam da idemo napred. Lav se često povezuje sa kraljevskom osobom, glamurom i scenom. Lav je ponosna energija koja nas ohrabruje i koračamo kroz život sa i samopouzdanjem.

Iako postoji dublja i značajnija strana energije Lava, pod ovim punim Mesecom, važno je da ne pređete samo preko površinskih kvaliteta ovog vatrenog znaka. Svi možemo uzeti deo ove svetlucave energije! Zato pod punim Mesecom posvetite se stvarima koje volite, radite ono što želite, nešto zbog čega se osećate posebno, a deluje pozitivno na vaš život. Uživajte u tome.

Život nam ponekad deluje previše ozbiljno, a pun mesec u Lavu podseća da je vreme da se vratite sebi i zasijamo svojom unutrašnjom svetlošću, da budemo ono što jesmo. Tokom ove lunarne faze aktivan je Uran, planeta koja može doneti neizvesnost. Uran potresa stvari da nas probudi i osvesti, odnosno motiviše nas da vidimo stvari iz drugačije perspektive.

Podsetite se, kada promenite ugao iz kojeg gledate stvari, promeniće se i stvari koje gledate. Sa promenom u perspektivi, možda želimo da promenimo stvari u svom životu ili da stvarima pristupimo na novi način. Možemo doneti iznenadnu odluku ili konačno odlučiti da preduzmemo nešto o čemu smo razmišljali.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img