spot_img

POSLOVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR – Rakovi rašičiste nagomilane poslove, Škorpijama ovaj mesec donosi napredak u karijeri.

Donosi nam na početku probleme u poslovnim odnosima, a završava se spletkarenjem i pojačanom intuicijom. Šta februar na poslovnom planu donosi horoskopskim znacima:

Mesec počinje punim Mesec u Lavu, a završava se mladim Mesecom u Ribama. 

Ovan

Osećate da se situacija promenila na bolje i sada žurite da što pre postignete ono što ste zacrtali. Žurba i impulsivne odluke u ovom mesecu nisu povoljne po vas, bar ne tokom prve dve dekade. Sačekajte pravi momenat koji je tokom treće dekade februara. Moguća su češća poslovna putovanja, dosta dogovora, susreta, sastanaka – prave rezultate ćete videti tek krajem februara i u martu mesecu. U prve dve dekade budite obazrivi – poslovno okruženje je naelektrisano, lošiji odnosi sa kolegama i saradnicima.

Bik

Sa nadređenima ćete imati zategnut odnos i lošiju komunikaciju, oscilacije će postojati tokom celog februara. Mnogima od vas je potreban neki vid promene, ali je malo verovatno da je možete ostvariti sada. Ovaj mesec bi mogao biti početak intenzivnih planova ili vaših akcija usmerenih ka traženju drugog posla.

Blizanci

Vama predstoji promena na poslu. Pojedini preko prijatelja dolaze na visoku poziciju, pojedini menjaju posao, a neki čak menjaju državu. Svakako mesec koji vam donosi velike promene kao i uspeh i znatno uvećanje finansija.

Rak

Rašičiste nagomilane poslove kako bi vam se otvorila nova vrata. Tada dolaze na red poslovni projekti gde vi dolazite do izražaja. Uvećanje zarade vam je zagarantovano.

Lav

Veći deo februara je naporan u poslovnom smislu. Bićete zatrpani velikom količinom obaveza, imaćete više puta distrakcije ili probleme u komunikaciji sa saradnicima (ili pak kvarove tehnike i otežanje po papirološkim pitanjima) koji će vas vraćati korak unazad, a i odnosi sa nadređenima mogu biti povremeno napeti. Finansije nestabilne u prvoj polovini meseca.

Devica

Na poslu će tokom februara doći do nekog vida reorganizacije ili većih promena. Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto – dobro razmislite da li ste spremni da ovo prihvatite. Aktivan period je pred vama, onaj koji će vam doneti zahtevnije i odgovornije obaveze, ali će vam istovremeno dati mogućnost da se istaknete i napredujete. Radno okruženje će biti pod tenzijom, prisutna je žurba i povremeni napeti odnosi sa kolegama i saradnicima. Finansije su nestabilne u prvom delu februara.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,873PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img