spot_img

Ovi znaci horoskopa neka se spreme za PAKAO – EVO KOJI MESEC ĆE IM BITI NAJGORI U 2023.GODINI!

 

Godišnji horoskop za 2023. najavljuje da će biti dosta turbulencija!

Astrološkinja Liza Stardast otkrila koje koji meseci u narednoj godini će biti najnesrećniji i doneti najviše problema svakom horoskopskom znaku.Godišnji horoskop za 2023. otkriva koji meseci će biti najnesrećniji za svaki znak….

Ovan – oktobar

Godina 2023. će biti puna uspona i padova za Ovnove. Dok prva polovina godine obećava finansijsko izobilje i promene u karijeri, postoji i rizik da se tokom oktobra jave neočekivane prepreke. Dakle, pripremite se za događaje koji bi mogli da poremete vaše planove.

“Tokom ovog meseca će se desiti pomračenje Meseca koje će uticati na Ovna, zato se klonite velikih odluka i promena uu oktobru”, upozorava Stardast. „Ova godina označava prvi set pomračenja u Ovnu i Vagi u narednih 18 meseci, pa očekujte neočekivano!“

Bik – april

Ove godine Bikovi će se konačno vratiti na pravi put u svom profesionalnom životu, ali to se neće desiti bez manjih trzavica. Imate dobre prilike, jer pomračenja u vašim znacima zatvaraju neke probleme koji vas muče. Međutim, tri od četiri retrogradna Merkura ove godine biće u zemljanim znacima, uključujući jedan veći deo aprila u vašem znaku. Dakle, očekujte da komunikacija bude posebno napeta.

“Najbolje je da se držite ustaljene rutine i izbegnete bilo kakve rizike tokom ove tranzicije”, predlaže Stardast.

Blizanci – novembar

Stvari se kreću brzinom munje za Blizance ove godine. Iako obično se dobro snalazite u haosu, važno je da ne ignorišete svoje granice. Ustvari, postoji velika šansa da ćete “pregoreti” u novembru kada pun Mesec u vašem znaku konačno izvuče sva ta potisnuta osećanja na površinu.

“Pun mesec u Blizancima će naterati ovaj društveni znak da se suoči sa svim problemima koje izbegava u ličnom životu”, kaže Stardast.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img