spot_img

OVAN, LAV I STRELAC – Ovi znaci horoskopa IMAĆE SREĆE SA NOVCEM OD 17. DO 24. OKTOBRA. Čeka finansijsko blagostanje sledeće nedelje!

Astrolozi ističu da će sledeća nedelja biti puna izazova i promena, ali tri horoskopska znaka mogu imati sreće sa novcem od 17. do 24. oktobra. Ljudi rođeni u sledećim znakovima uvećaće svoje bogatstvo, mogu dobiti unapređenje na poslu ili završiti stare projekte koji će im doneti obilje.

Naredni period biće pravo vreme da okušate sreću u nečem novom. Astrolozi vam savetuju da se ne plašite promena niti nepoznatih stvari. Budite otvoreni, stičite iskustva, slušajte mudre ljude. Oktobar vam donosi i sjajnu priliku da zaradite mnogo više novca nego inače, ali i da ga trošite na ono što će vam doneti korist u budućnosti.

Ovan

Vreme je za akciju i inicijativu, stvari se lako mogu promeniti nabolje samo verujte oi ispunice vam se zelja.Okrenite se onim partnerstvima i saradnicima koji su se do sada mnogo puta “dokazali” i za koje znate da na njih možete da računate.

Naročita sreća očekuju Ovnove koji se usude da započnu novi posao ili čak krenu u potragu za novim poslom samo napred jel vi ne znate drugacije. Svaka promena otvoriće im nova vrata i šansu za uspeh bice vam sve potaman. Ne treba da se plaše da izađu iz zone komfora pokusajte jel vi uvek sta god radite radite sa srecnim zavrsetkom mozete vi to.

Lav

Mnogi Lavovi biće tokom ovih dana skloni riziku i promenama, ali oni koji se usude da menjaju stvari, zaista mogu da naiđu na uspeh i susretnu se sa necim novim ali i sa uspehom.Možete u ovom periodu započeti I sa ozbiljnim pregovorima sa značajnim poslom.

Iako vam u početku neće biti jasno da li ste doneli pravu odluku, na kraju ćete shvatiti da ste na dobrom putu zato samo koracajte napred i sve ce vam se samo pokazati bice te zadovoljni nego inace. Nasta nastavak sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img