spot_img

OVAN kroz život ide HRABRO i ne plaši se nikakvih PREPREKA. Možda nije JAK NA REČIMA, ali je zato NAJJAČI NA DELIMA!

Ovan je prvi znak Zodijaka i to je upravo način kako pripadnici ovog znaka vide sebe: uvek prvi i na prvom mestu! Ovnovima vlada Mars, izuzetno aktivna, pozitivna i planeta puna samopouzdanja, te su pripadnici ovog znaka lideri i uvek na prvoj borbenoj liniji.

 

Poseduju urođenu upornost i zato je izuzetno hrbar i neustrašiv. Možda nije jak na rečima, ali je sigurno najjači na delima. U jednog Ovna temperament je strastan, koleričan i eruptivan. Vatreno i govore i nastupaju, jer im je strast uvek plamteća. U Ovnova je volja neobično naglašena, jaka, fanatična i dejstvujuća, podstaknuta redovno osećanjima, te bitno utiče na život, to jest, razum i svest. Sposoban je i obdaren za bavljenje hirurgijom, sportom i vojnim zanimanjima, tehnikom, a odlični su inženjeri i arhitekte. Imaju smisla za glumu, i puni su humora. Svuda gde se traži akcija, oni postižu uspeh.

 

U poslu je Ovan toliko požrtvovan da se javlja napetost, koja zahteva odmor i koncentraciju. Ne odbija da primi odgovorne poslove, a sve uredno i pedantno izvršava. Pošto je obdaren za organizaciju, lako će obaviti i hitne i teške poslove. Njihove vrline su: poštenje, čast, disciplinovanost, idealizam. Impulsivni su, ali zahvalni ako im se oprosti greh učinjen u besu. Ponositi su, odlučni i hrabri. Ne boje se opasnosti, te među njima može biti i heroja. Sva takmičenja u kojima postoji šansa da pobedite veoma vas privlače, jer duboko u sebi krijete strah od poraza. Ipak, uživate u izazovima i hrabro se probijate kroz sve životne bure i oluje.

 

Ne molite nikoga i ništa ne čekate. Neustrašivi ste, ratoborni, a često i svađalački nastrojeni. Teško vam pada bilo kakvo odlaganje ili sporost jer ste dinamični, nestrpljivi i impulsivni. Onaj ko želi da vam ugodi i privuče vašu pažnju, trebalo bi samo da ispuni ono što vam je obećao – i to što pre. Prazna obećanja ništa vam ne znače. Ponude koje imaju veze sa nekim uživanjem, ukusnom hranom, kvalitetnim pićem, erotskim zadovoljstvom, interesantnim putovanjem ili mogućnošću da preko nekog posla dobro zaradite, uvek će privući vašu pažnju. Nećete odoleti onome ko će vam pripremiti ukusnu večeru uz koju će poslužiti i neko dobro vino, pod uslovom da i njegov fizički izgled ispunjava vaše stroge kriterijume.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img