spot_img

OVAN – Hrabar i odan. Spreman je da se maksimalno žrtvuje za partnera kojeg vrlo pažljivo bira.

Ovan ima manjak strpljenja, a horoskop im predviđa višak strasti i vatre u osećanjima. Danas i sad, tako glasi njihova stvarnost i njihov osećaj za vreme, iako će rešavanje problema uvek odložiti za sutra.

Pored toga, ovaj horoskopski znak sve čini iz ličnog zadovoljstva, bilo da se radi o poslu, kuvanju ili igranju neke kolektivne igre. Ovan živi u trenutku i za trenutak, iako snažno veruje u budućnost. Zato su njihove vrednosti više intelektualne nego duhovne prirode.

Svaka osoba ima određene karakteristike prema svom datumu rođenja, odnosno horoskopskom znaku.

Naravno nije uvek sve u tome, mnogo zavisi i od toga ko su vam roditelji, čije gene imate i u kakvom okruženju odrastate.

Ipak, uvek nam je nekako zanimljivo da čitamo o našim i osobinama dragih ljudi, a posebno onih koje želimo da nam budu partneri.

Drage žene, ukoliko ste „bacile oko“ na muškarca ovna imamo za vas detaljnu analizu.

Pripadnike ovog znaka vezuje za ratobornost, upornost, aktivnost, agresiju, borbenost. Oni su privlačni i samouvereni, uvek sigurni u sebe i uzdignute glave. Ponekad i bukvalno.

Ovako ćete ga osvojiti:

Pokažite svoju intelektualnu stranu, on voli pametne devojke.Budite osecajni.Oni vole da budu u centru pažnje. Pružite im to.
Pokažite mu da ga cenite. Divite mu se zbog nečega

Budite samouverene i zabavne
Upustite sa njim u raspravu
Nemojte biti razmažene
Pokušajte da ga uvek držite u maloj neizvesnosti. On voli igre i takmičenja.

Muškarac ovan u ljubavi  je prilično grube prirode, više „satkan“ od instinkta nego od tananih emocija. Može delovati grub, sebičan i impulsivan, a može biti i agresivan.

Da li ste od onih devojaka koje vole „loše dečake“? Ako je tako, onda potražite ovna u horoskopu. Nećete pogrešiti.Nastavak na sledecoj strani….

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img