spot_img

Oni vam uvek kažu ISTINU, ono što ZAISTA MISLE, bez uvijanja i sa njima uvek ZNATE NA ČEMU STE -OVO SU PET NAJISKRENIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA!

 

Ko se među horoskopskim znacima izdvaja kao najiskreniji? Stručnjaci za astrologiju kažu da se po tom kriterijumu ističe sledećih pet znakova. Da pogledamo.

1. Ovan

Ovan je brutalno iskren horoskopski znak. Reći će vam dirketno svoj stav, veruju da je iskrenost uvek najbolje rešenje i uvek se toga pridržavaju.Impulsivan po prirodi i sa slabom kontrolom Ovan ono što misli to i kaže. Oni ne oklevaju šta će reći, niti mere svoje reči, samo su brutalno iskreni.

Ne morate da razmišljate o tome kako se Ovnovi osećaju iako ćete možda poželeti da niste prisutni kada oni nekome krenu da saspu istinu u lice. Oni se trude da bez filtriranja i u najsjajnijem obliku upozore osobe iz svoje okoline na neke situacije koje im se čine lošim ili im se jednostavno ne sviđaju.

Ovnovi su zaista iskreni, „bez uvijanja“. Ukoliko ih pitate za mišljenje, otkriće vam to otvoreno. Zbog toga drugi nikada nisu u nedoumici šta Ovnovi zaista misle o njima. Nekime se takva iskrenost i ne dopada. Međutim, uvide kasnije da je daleko bolje od neiskrenosti, koja možda ponekad u prvi mah prija ali nije korisna na duže staze.

2. Bik

Ovaj znak je poznat po tome što govori o stvarima onako kakve one zaista i jesu. Ne ustručava se da kaže istinu. Važi za odanog prijatelja, i reći će vam istinu, čak i ako ne želite da je čujete.

Međutim, budite spremni da će vam reći stvari koje vam se možda neće svideti. Ali na kraju ćete cenite njegovu brutalnu iskrenost.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img