spot_img

NEDELJNI HOROSKOP Od 16 – 22. JULA 2018. godine

Ovan

Posao

Dobre pozicije da se tokom ove sedmice konačno prevaziđu neki problemi koji su kočili realizaciju planova i projekata. Situacije će se otvoriti maltene pa same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju. Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana – uspevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Neke vaše ideje ili kreativna rešenja mogu se dopasti nadređenima.

Novac

Miran period po pitanju finansija. Moguće je da su prilivi nešto povećani, ali i vi vrlo vodite računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Pravilna ishrana je osnova da biste se tokom ove nedelje osećali dobro. Starijim Ovnovima i onima koji su meteoropate – glavobolje, problemi sa pritiskom.

Bik

Posao

Retrogradni Mars u vašem polju karijere u kvadratu je sa Uranom iz vašeg znaka, pa najveću pozornost treba obratiti na odnose sa poslovnim partnerima i nadređenima. Sa ovim prvima ćete relativno lako – sa par lepih reči i malo usklađivanja – sve će biti kako treba. Problem će vam predstavljati nadređeni koji su u ovom periodu , blago rečeno neurotični i samo što ne ujedaju. Sačuvajte svoj Bikovski mir i ne dozvolite da vas situacije isprovociraju – budite Ferdinand i gledajte svoja posla i sve će biti u redu…

Novac

Parice vas hoće ove nedelje, a oni koji se bave kreativnim poslovima, zarađuju na konto svog hobija ili onoga što vole – imaće dodatno povećane prihode. I dalje je sve otvoreno za dobitke na lutriji…male…

Zdravlje

Obratite pažnju na način ishrane. Ukoliko se ne budete više vodili računa u ovom segmentu, može doći do probavnih smetnji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,801PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img