spot_img

Molim bez ljutnje!!! Astrologija kaže da su ovo najgluplji horoskopski znaci.

Odluke donose na temelju osjećaja, a ne znanja, a pripadnicima ovih znakova veliki je plus da su uglavnom i najsretniji znakovi.

Rak

Rakovi su se našli na ovoj ne tako lepoj listi zbog svoje hipersenzibilnosti. Preterane reakcije na situacije koje se dešavaju oko njega čine da ih ljudi ne smatraju baš inteligentnim bićima koja donose logične i pametne odluke.Ovaj horoskopski znak donosi odluke i reaguje pre nego što saznaju sve činjenice i dobro razmisle, zato što prate svoje emocije, a ne činjenice i znanje.

Ako vam je za utehu, Rak spada među najsrećnije znakove i zauzima jednu od vodećih pozicija kada je u pitanju emocionalna inteligencija, instinkt i memorijaPrema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mjestu našao se zbog svoje hiperosjetljivosti i sklonosti pretjeranim reakcijama, koje nisu ni inteligentne ni logične.

Upravo se na njih najviše odnosi ona rečenica da prvo reagiraju, a potom promisle te da svoje odluke baziraju na osjećajima, a ne na znanju i činjenicama. Drugo mjesto zauzeo je Strijelac. Najčešće ih se smatra opsjednutima samima sobom, neodlučnima i sklonima tome da se ne bore za sebe.Zbog toga odaju dojam da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

Ovan

Kada je u pitanju inteligencija, Ovnovi su potpuna misterija. Oni su u stanju da pokažu i neverovatnu inteligenciju i krajnju glupost. Njihova naivnost ih čini simpatičnim, ali nesposobnoost da shvate stvari ozbiljno čini ih ne baš inteligentnim. Astrologija kaže da Ovnovima nedostaje emocionalne inteligencije da bi razumeli druge, ii baš zato sve shvataju olako.

Zbog svoje impulsivnosti Ovnovi deluju kao uzbudljive i ekscentrične osobe, ali činjenica je da im nedostaje dar za pravilno rasuđivanje, pa ih loše odluke i pogrešno zaključivanje prate u stopu gde god da krenu.

Ovnovi su zauzeli treće mjesto. Oni su najveći misterij ove liste jer su istodobno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se zabavnima. No zapravo se ne mogu pohvaliti emocionalnom inteligencijom potrebnom da razumiju druge.

Lav

Lavovi su puni samopouzdanja i veoma egocentrični, pa idu do ekstremnih granica kako bi bili iznad svih drugih. Upravo ovo poslednje ih je smestilo na listu najmanje inteligentnih horoskopskih znakova. Lav će pokušati da bude sve što može, samo da bi privukao divljenje i pažnju drugih, a dok stigne do toga, obavezno uradi mnogo glupih stvari.

Osim toga, Lavovi dugo ostaju deca u duši i u stanju su da se i u zrelim godinama ponašaju baš tako, kao deca, i čine mnoge glupe stvari koje se deci mogu praštati, ali odraslima ne.

Na njihovu sreću, nekako su u stanju da često ubede druge da su zapravo ekstremno inteligentni i puni znanja, ali to obično traje dok ih neko dobro ne upozna.

Lavovi vole pretjerivati i jako su egocentrični, a zbog toga što su spremni na sve da ih drugi zavole, našli su se na petom mjestu. Pokušat će biti baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Ta spremnost na gluposti im je i osigurala mjesto na ovoj listi. Nastavak na sledecoj strani..

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img