spot_img

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 21. FEBRUAR 2020. GODINE

OVAN

Vaša ambicije je usmerena na karijeru i nemaet mnogo vremena ni strpljenja za one koji bi trebalo da vam budu ipak visoko na listi prioriteta. Morate da dokažete nekom koliko vam je stalo do harmonične veze a to vas prilično nervira.

Danas nije bas najbolja prilika da se preterano trošite. Partnerski odnosi donose konflikte, naročito ako ima dosta onih koje smatrate svojom konkurencijom. Tajni razgovor sa Škorpijom i Jarcem donosi razradu taktike kada je u pitanju posao sa strancima.

 

BIK

Trudite se da fascinirate partnera koji je previše okupiran finansijskim problemima i verovatno ćete mu ponuditi neku vrstu pomoći. Želite da nađete najbolji način kako da se dopadnete jednom Raku na koga često mislite.

Verujete da ste uticajni i neko će vas pozvati zbog dobre reputacije koju imate kada je u pitanju neko koga veoma cenite. Moguć je početak saradnje o kojoj niko ne bi trebalo ništa da zna, osim malog broja ljudi. Ako budete želeli da se pomirite sa nekim, učnite to na taktičan način.

 

BLIZANCI

Nemate previše vremena da biste se viđali sa nekim većim društvom i najradije provodite vreme u društvu stalne partnerke ali ako ste slobodni, moguće da vam se dopada neko ko nije slobodan, neka tamnokosa osoba.

Opsesija su vam novac i biznis i karijera, ma koliko novca da imate. Ako ste dama Blizanci, potpuno ste opterećeni nepotrebnim razmišljanjima. Partner pokušava da sazna o vama nešto što vi krijete. Trebalo bi da budete i da dalje tajanstveni, posebno kada su vaši poslovni ciljevi u pitanju.

 

RAK

Živite u sadašnjosti i grabite svaki trenutak da biste bili u društvu osobe koja vam je draga. Jedna osoba sa posla traži vašu pažnju. Skloni ste da zanemarujete potrebe svojih bližnjih.

Dobijate povoljne vesti od nekadašnjeg saradnika koji je spreman da sa vama radi na nekom velikom projektu. Veoma ste kreativni i raspoloženi da se dogovarate o nekim novim poslovima zbog kojih biste mogli imati dobre kontakte sa strancima. Moguć poziv od Device.

 

LAV

Samouvereni ste i verovatno ćete se sresti sa osobom sa kojom imate dobre odnose ali ništa se naročito neće promeniti u vašem svakodnevnom životu ako ne budete iskreniji i otvoreniji prema osobi koja vam je draga.

Želite da znate šta se dešava kada je u pitanju saradnja sa Ovnom i strepite da bi mogao da se pokoleba po nekom bitnom pitanju. Dan može doneti izvesne probleme kako rođenima u julu tako i rođenima na kraju znaka. Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju mlađi saradnik koji vas je izneverio.

 

DEVICA

Nemojte se raspravljati sa partnerkom ili ako ste u braku sa bračnim partnerom, naročito ako znate da je u pravu. Imate previše obaveza i ne možete da svoj život organizujete kako biste želeli. Moguć je susret sa jednim Ovnom.

Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što je van vaše moći da rešavate. Ako budete želeli da se sretnete sa jendim Ovnom, pokušajte da mu date na znanje koliko vam je stalo do zajedničke saradnje. Budite manje kritični prema prijateljima na poslu.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img