spot_img

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 24. 10. do 30. 10. 2022.

Procitajte sta vam to ova nedelja donosi na ljubavnom planu…..

OVAN

Pomračenje Sunca, u koje je aktivno uključena i partnerska planeta Venera – definitivno će pojačati emotivno – strasni naboj u vašim vezama. I sad, dok će kod nekih parova sve vrcati od ljubavnih varnica, kod drugih sve to neće izgledati preterano slatko – pojačane strasti, ljubomora kao i partnerova sumnjičavost – mogu dovesti ili do otkrivanja skrivenih istina, ili pak do žustrih, kratkotrajnih ali burnih rasprava. Slobodni Ovnovi – društveni život će i dalje biti prilično aktivan. Što se emotivnih dešavanja tiče, više su podržane brze, kratkotrajne veze ispunjene strašću ili pak tajni odnosi.

BIK

Pomračenje Sunca, mlad Mesec i vaša vladarka Venera u znaku Škorpije – vašem partnerskom polju – otvaraju pred Bikovima jedan intenzivan emotivni period. Slobodni se mogu upustiti u vrlo intenzivnu, mada verovatno prolaznu ljubavnu priču (avanturu) a čak i da novozapočeti odnosi budu trajnijeg karaktera – nosiće u sebi miks ljubomore, posesivnosti i isključivosti. Što se zauzetih tiče, naredni period može doneti promene, pojačane osecanje, nešto više drame i otežanja – odnosi koji su suštinski stabilni će proći kroz ovaj period jednostavnije, dok oni nestabilni – mogu imati oscilacije, pa i prekide.

BLIZANCI

Iako u ovu sedmicu ulazite u prilično korektnom odnosu sa voljenom osobom, verovatno je da će se to stanje ubrzo promeniti. I partner i vi ćete, zbog komplikacija vezanih što za porodicu, što za poslovni segment početi da se osećate čudno, napeto, nervozno i ne baš raspoloženo za komunikaciju.  Između vas dvoje će funkcionisati i na dalje, ali će zato i obostrana razdražljivost biti pojačana. Slobodni Blizanci – i kod vas postoje velike šanse da se upetljate u neku tajnu priču vođeni hemijom i potrebom za uzbuđenjem, avanturom, strašću. Mesta dešavanja – poslovni segment, društvene mreže, izlasci.

RAK

Mlad Mesec i pomračenje Sunca dešavaju se kod Rakova u polju koje je zaduženo za ljubav, zabavu, uživanje, ali i decu. Ukoliko želite prinovu – sada uopšte ne bi bio loš trenutak da počnete sa intenzivnijim „radom“ po ovom pitanju. Što se slobodnih Rakova tiče, sve što se vezuje za potencijalne nove ljubavne početke jeste skopčano sa velikim nabojem emocija i, ali mora nositi i neki vid tajnovitosti. Da li su tajne priče za vas ili pak ne – to ćete morati da procenite sami. Zauzeti Rakovi, pogotovo oni čiji je odnos često na „staklenim nogama“ ulaze u još jednu nepovoljnu emotivnu fazu.

LAV

Iza vas ostaje jedan povoljniji i jednostavniji emotivni period. Neki Lavovi će od ove nedelje morati ozbiljnije da se bave porodičnim segmentom – bilo kroz konkretnu pomoć i podršku članovima porodice, bilo kroz dogovore o ozbiljnim pitanjima, bilo čak kroz neka neprijatna dešavanja u kojima će na vama biti velika odgovornost. Nekima od vas stoji i mogućnost preseljenja, početak zajedničkog života sa partnerom i pravljenje „temelja“ za buduću porodicu. Što se slobodnih Lavova tiče, vaš društveni život će i dalje biti dosta intenzivan, s tim što će prošlost početi jače da se meša, javlja, podseća vas.

DEVICA

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju komunikacije delovaće dvojako na Device u emotivnim relacijama, sve u zavisnosti od kvaliteta, suštine odnosa i otvorenosti između partnera. Kod nekih od vas ovo će označiti ulazak u fazu intenzivnijih razgovora koji će za cilj imati poboljšanje odnosa ili promenu u partnerstvu – prelazak na viši nivo, uozbiljavanje. Kod onih u čijoj vezi postoje tajne, pitanja o kojima se ne priča i sumnje – ovo može podstaknuti naporne razgovore sa dosta međusobnog optuživanja. Slobodnim Devicama stoji mogućnost novog poznanstva, ali i šansa za intenzivnu ljubavnu aferu. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img