spot_img

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 22. 08. do 28. 08. 2022.

Ulazimo u jos jednu prijatnu nedelju,  koja nam dosi lepo prijatno vreme dok uzivate procitajte sTa vam zvezde porucuju  na ljubavnom planu….

OVAN

Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) su savršena kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put. I dani za ozbiljne odluke.

BIK

Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju. Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi – postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe – ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

BLIZANAC

Mars je u vašem znaku i tu će boraviti vrlo dugo – daće vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, Mars je to – ratnička planeta, pa tu snagu treba koristiti mudro – posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovu nedelju – impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos. Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne letnje priče.

RAK

Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj nedelji mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas. Generalno gledano – kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema. Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači – nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

LAV

Venera u vašem znaku u opozitnom je odnosu sa Saturnom iz partnerskog polja. Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili nečinjenima – hladi ili kao da svesno ili nesvesno čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada. Dođu tako neki dani kada se ne razumemo ili nehotice povređujemo…ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnimo, progovorimo, razumemo, uskladimo. Slobodni Lavovi – ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to možete polako da razrađujete. Bez žurbe, jer joj nije mesto. Takođe – mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.

DEVICA

Sunce će preći u vaš znak dajući vam potrebu da osvetlite i sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera. U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine – u nestabilnim odnosima ova nedelja, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos. U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno drugom i rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni – preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje – novo poznanstvo i jake strasti.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,874PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img