spot_img

LAV je NAJMOĆNIJI znak Zodijaka! On je pun DOBROTE, HRABROSTI i POZITIVNE ENERGIJE!

Lavovi su vatreni znak pozitivnog polariteta i njima pripada period od 23. jula do 22. avgusta. Svi su obavešteni kada moćni Lav ulazi u centar pažnje.

 

On je kralj provoda i pozitivne energije, koju mu daruje upravo njegov vladar Sunce. Ključne reči koje opisuju ovaj znak su kreativnost i društvenost. Njegovo srce je puno dobrote i ljubavi za porodicu i voljene osobe. Lav je vatreni znak koji voli život i na njega se možete uvek osloniti. Oko sebe obično ima puno prijatelja, jer je veran i odan – jednom rečju to je dobar čovek koji ima veliko srce i ume da prašta. Spreman je svima da pomogne i da pruži čak i više nego što su tražili, a za uzvrat traži jako malo.

 

Lav je dokaz da na svetu postoje ljudi kojima je za sreću potrebno malo i koji se najviše raduju kada su srećni oni do kojih im je stalo. Ovaj znak se odlikuje i velikom mudrošću i u njemu ćete uvek naći nekoga ko će vam dati dobar savet i uputiti vas na pravi put. Opšte je poznato da su Lavovi veliki emotivci i za istinsku sreću potrebno im je jako malo. Jednog Lava možete osvojiti samo ako mu poklonite svoju pažnju i svoju ljubav i nema tog poklona kojim možete kupiti njegovu ljubav, jer njegovo srce nije na prodaju.

 

U vezi mu je veoma važno da ima poštovanje i da ga partner ceni. Odanost i vernost su nešto što se podrazumeva, jer ako ga prevariš njemu je to sasvim dovoljan dokaz da ne treba da budeš u njegovom životu i da ga ne voliš. On sam je u vezi veran i spreman je u ljubavi da čini čak i nemoguće stvari. Kada zavoli, Lav je spreman da okrene leđa celom svetu da bi se izborio za ljubav voljene osobe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img