spot_img

Koja je TVOJA TAJNA koju ČUVAŠ samo za sebe? Izaberi jednu MAGIČNU KNJIGU i saznaj! VRLO TAČAN TEST!

 

Ovo je NAJTAČNIJI TEST LIČNOSTI! Odaberi MAGIČNU KNJIGU i saznaj koju VELIKU TAJNU KRIJEŠ!

 

 

Ne postoji čovjek koji nema nekakve tajne. Neke tajne su velike, neke su manje, ali svato od nas krije neke tajne koje čuva samo za sebe i koje nikome ne govori… Ovaj test ličnosti je usko povezan sa psihološkim stanjem čoveka i na osnovu odabira knjige, otkriće vaše tajne. Možda vam se rezultat i neće dopasti, zato budite pažljivi pri izboru.

 

 

AKO STE ODABRALI PRVU MAGIČNU KNJIGU:

 

 

Vi ste osoba koja prilično dobro funkcioniše sa ljudima. Potpuno ste socijalizovani i znate kako da se ponašate sa ljudima koji su vam dragi i sa onima koji su vam manje dragi, odnosno, sa onima koji vam uopšte po ničemu nisu dragi i koje bi svaki put zaobišli da je to moguće. Ali, to nije moguće. Vi ste osoba koja vešto skriva svoje pravo lice i svoje mišljenje. Pri tome, ovo se ne odnosi da ste loša osoba, nego da sa svojim stavom ne odajete ljudima šta zapravo mislite o njima. Svojom ljubaznošću, nekim osobama šaljete signale kao da su vam dragi, no to je jako daleko od prave istine. Na takav način vrlo dobro funkcionišete. Vašu tajnu je nemoguće otkriti ili su retki oni koji su je otkrili.

 

 

AKO STE ODABRALI DRUGU MAGIČNU KNJIGU:

 

 

Vi ste vrlo tajanstvena osoba. Tek retki su oni ljudi koji znaju neke vaše intimnije stvari iz života. Vi ste osoba koja vešto skriva puno toga o sebi, koja se teško otvara prema ljudima i koja ne pušta ljude previše blizu sebe. Vama je potrebno zaista mnogo vremena da stvorite potpuno poverenje u nekoga da bi eventualno progovorili o nekim stvarima koje najčešće čuvate samo za sebe. Upravo zato većinu vaših tajni niko ili gotovo niko ne zna. Vaša velika tajna je ljubav ili bolje reći osoba zbog koje patite jer niste zajedno. To vešto skrivate, ali samo vi znate kako se osećate zbog toga.NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img