spot_img

Kada niko ne bude imao RAZUMEVANJA za vas, RIBE će imati, jer su one NEŽNE, SAOSEĆAJNE i POUZDANE!

Kada niko ne bude imao za vas razumijevanje, Riba će imati. Ribe si divna bića, nežna, emotivna i inteligentna. Brižna i požrtvovana. Saosećajna, pouzdana i vredna. Riba je izvrstan prijatelj, partner i roditelj.

 

 

Ribe krasi jedna divna odlika, a to je razumevanje. Veoma vole ljude, druženja, zabavne su i vedrog duha. Riba će gotovo uvek naći razumevanje za ljude koji nisu slični njoj. Pokušaće razumeti postupke ljudi koje niko osim nje ne bi pokušao razumeti. Često pronađe neko opravdanje za postupke nekih ljudi, čak i kada ih nema. Smatra da svako ima svoje razloge zašto je baš tako u određenoj situaciji postupio. Smatra da niko nije savršen i da svi ponekad učinimo neke stvari koje nam ne služe na čast i ponos.

 

 

Ako vas Riba “osudi” onda znajte da ste gadno nešto pogrešili. Riba zna opraštati, ali ne sve i ne svima. Mada, Riba će oprostiti ono što većina znakova Zodijaka ne bi. Riba voli da je korisna. Voli kada nekome može pomoći. To joj daje osećaj zadovoljstva koji se ne može ničime kupiti i platiti. Kao Rak i Škorpija, i Riba spada u vrlo emotivne zodijake. Riba je dobra, nežna i emotivna, ali i vrlo inteligentna. Ribe su lakoverne i previše veruju ljudima. Zbog toga često budu povređene i razočarane. Lako sklapaju prijateljsva. U tome nisu previše oprezne.

 

 

Karakteristično za Ribe je da su one znak koji ima najuspešnije ljubave veze. Iako ih neki smatraju neodlučnima i da često ne znaju šta žele, to uopšte nije tako. Riba tačno zna šta želi, a šta ne želi, pogotovo kada je partner u pitanju i ljubavni odnosi. Riba ne zna šta želi jedino u onom slučaju kada joj obe solucije odgovaraju. Tada joj treba vremena da razmisli za šta da se odluči. Iako slovi kao jedan od najmudrijih znakova zodijaka, Riba je često u životu razočarana.

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img