spot_img

JARAC: On je poput TVRĐAVE, ali kada ga OSVOJITE vatra njegovog srca GORI DO GROBA!

Jarac je poput tvrđave, ali kada ga osvojite vatra njegovog srca gori do groba. Nikad nemojte potceniti osobu rođenu u znaku Jarca. Ona može izgledati pitomo i zadovoljno, ali iza njenog mirnog stava, njen mozak radi bez prestanka.

 

 

 

Svaka osoba rođena u znaku Jarca je ambiciozna, odlučna i praktična. Jarac na ljubav gleda ozbiljno. Ne voli da flertuje, ni da igra igre zavođenja. Veruje u pravu ljubav i strpljivo će je čekati, a kada je nađe, svim silama će se truditi da je zadrži. U ljubavi ima visoke standarde. On traži stabilnost u vezi. Želi stabilnu vezu, jer je on posvećen partner. U pitanju je kardinalni, ženski znak, melankoličnog temperamenta. Njegov element je zemlja, a prirodno vlada desetom kućom horoskopa, koja se vezuje za pitanja poslovne pozicije i najvišeg životnog dometa. Otuda i njegova povezanost s ambicijom, strpljenjem i dugim usponom ka vrhu. Govorimo o – Jarcu!

 

 

 

Jarčevi ni u čemu neće žuriti, dobro će odmeriti svaku odluku i proceniti koliki je rizik. Uvek će kraj sebe imati kalkulator i rokovnik, u koji će upisivati ​​tekuće prihode i rashode. Jedno je sigurno, na kraju, uvek moraju biti u plusu. Neće srljati u nepoznato i ulagati u poduhvate koji “lebde” u vazduhu. Ovo je znak u kome zdrav razum igra presudnu ulogu, pa vam neće pomoći igranje na kartu emocije. Jarac savršeno odvaja privatan od poslovnog segmenta, nositelj je ideje da s rodbinom i prijateljima ne treba poslovati bez preke potrebe i jasnih postulata. Čist račun, duga ljubav. Na prvi pogled se može steći utisak o njihovoj grubosti i bezosećajnosti, ali je to velika optička varka. Jarčevi su vam poput tvrđave, gordi i neosvojivi.

 

 

Potrebno je dosta vremena da se za određenu osobu zainteresiraju, ali kada se zagreju, vatra njihovog srca gori do groba. Ovo su najodanija bića koja ćete sresti. Izdaju ne praštaju, ali je zato nikada neće prirediti drugom. Ono što ne očekuju od drugih, neće ni sami uraditi. Očekujte od njih da budu tu u svako doba dana i noći, podneće najteži teret zbog porodice i dragih ljudi, tu su da vam pomognu na putu ka društvenom usponu i budu vaš oslonac u životnim burama. Njihova je reč dragocena, ne daju je olako, ali vam sa ovim ljudima ugovori i pisani tragovi neće trebati. Čast i obraz su nešto što za Jarčeve nema cenu! Jarčevi su škrti na rečima, ali se to nikako ne može reći i za njihovu upućenost u društvene teme. Istorija i prošla iskustva su nešto o čemu će rado pričati.

 

 

 

Vrlo rado će vam dati smernice kako da izvučete svoj maksimum, ali od vas očekuju puno pažnje i pravila i poštovanje istih. Nemaju razumevanja za slabu volju i reč koju ljudi menjaju kako vetar dune. Takve će iz svog života zauvek precrtati. Jarac se drži stabilnih ljudi, jasnog stava i tradicionalnog sastava vrednosti. Znak Jarca karakteriše otpor ka instant rešenjima i trenutnoj modi, oni su uvek opredeljeni za klasiku i stvari kojima su godine potvrdile vrednost. Kada je reč o životnom prostoru, većina Jarčeva mašta o domu u kakvom srednjovekovnom dvorcu. Ređi je slučaj da Jarčevi dom urede u modernom stilu i sadašnjoj epohi, tu nam je neophodan upliv Urana. S obzirom na vladara Saturna, ma kakvo bogatstvo stekli, neće se njime razmahivati ​​i javno eksponirati. Jarčevska je priroda asketska, i često uzimaju za život samo onoliko koliko im je neophodno. Mogu delovati proračunato, pa ih često nazivaju i najvećim škrticama zodijaka. No, medalja uvek ima dve strane, pa tako i ovde pričamo o ljudima koji neće štedeti novac ako je reč o utrošku u “pametne” svrhe, pod čim oni podrazumevaju ulaganje u životni prostor, školovanje potomaka i kupovinu društvenog uticaja. Ipak, ukoliko vam Jarac obeća finansijsku podršku i pomoć, znajte da je spreman otići i u dug, ne bi li ispoštovao datu reč.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img