spot_img

Izaberite KRILA ANDJELA i otkrijte SVOJ najveći BLAGOSLOV i i istinske MOĆI kojima OSVAJATE ljude OKO SEBE!

6.Krila ljubavi

Žestoko, brižno i beskompromisno, vi imate srce koje krvari ljubav. Bezuslovno volite i ne tražite ništa zauzvrat. Neki ljudi mogu da koriste ovu vašu osobinu, ali vaše srce neće prestati da voli. Ljubav je ono što nudite jer je ljubav ono što imate. Ovo je vaš pravi blagoslov, a njegova veličina je izvan granica razuma.

7.Krila istine

Budite iskreni i vaše srce se nikada neće plašiti. Otkrijte istinu i vaše ruke nikada neće zadrhtati. Vi ste tip osobe koja veruje da živi iskren život, autentično i postavljajući primer drugima. Nažalost, vaša ispravnost ne leži svima, ali vi ćete ipak reći grubu istinu i izgubiti prijatelja nego povlađivati samo da biste im ugodili. Ovo je istinski blagoslov koji će vam pomoći da prepoznate ko vam je pravi, a ko lažni prijatelj. Oni koji mogu da podnesu vašu iskrenost nikada vas neće ostaviti, a oni koji ne mogu nastaviće dalje bez vas.

 

8.Krila pravde

Nepristrasni i pošteni, vi imate osećaj za pravdu koji nije uobičajen. Kada morate da donesete odluku, vi zauzimate uravnotežen stav čak i ako je u suprotnosti sa nekim vama bliskim. Lako je izabrati stranu, ali biti nepristrasan i ponosan na to – to je već nešto posebno. Vaš osećaj za ispravno i pogrešno vaš je najveći blagoslov i uvek ćete uraditi pravu stvar čak i ako je lakše uraditi onu pogrešnu.

9.Krila duše

Plava i podignuta, ova krila predstavljaju inteligentnu, staru i smirenu dušu. Ako ste izabrali ova krila, imate dušu koja dugo luta svetom i poznaje život kao niko drugi. Prošla je kroz dobro i loše, ali nikada niste dozvolili da vaša nevinost umre. Vi ste istinski blagosloveni dušom koja zrači i plemenitim srcem. Vaša nežna duša će vas uvek voditi kroz život.

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img