spot_img

Izaberi jednog ANĐELA LJUBAVI i saznaj kakve ti LJUBAVNE VESTI donosi u narednih GODINU DANA!

Izaberi jednog ANĐELA LJUBAVI i saznaj kakve ti LJUBAVNE VESTI donosi u narednih GODINU DANA!

 

 

Tri anđela ljubavi otkrivaju vašu ljubavnu sudbinu za narednih godinu dana. Izaberite samo jednog anđela ljubavi koji vas najviše privlači ili po nekim drugim kriterijumima, i saznajte svoju ljubavnu sudbinu u narednih GODINU DANA!

 

 

PRVI ANĐEO LJUBAVI:

 

Slobodna i usamljena srca i duše kroz narednih godinu dana neće više biti sami. Nakon niza razočaranja i neuspelih veza, naići će neko ko će vas znati voleti baš onako kako to i želite. Ne tražite puno od ljubavi, ali željni ste osećaja pripadanja nekome, da vas neko voli, brine o vama, štiti vas i da vam je podrška u svemu. Zapravo, ako niste još uvek preboleli bivšu ljubav i gajite nadu da će vam se bivši partner vratiti, to će biti jedna od solucija koju ćete imati. Samo imajte na umu da vaš odnos neće moći krenuti kao da nemate prošlost iza sebe. Biće potrebno dosta vremena da zarastu stare rane, da se zaboravi nepravda i sve ono loše što ste imali u vezi i tek tada bi vezu mogli izvesti na pravi put. Druga solucija koju ćete imati je ta što ćete upoznati sasvim novu osobu koja će za vas razviti jako veliko zanimanje i interes i jasno će vam dati do znanja da sa vama želi vezu.

 

 

Onima u vezi, nažalost, narednih godinu dana neće biti ni malo laki. Može vas spasiti jedino prava i iskrena ljubav koja će moći prevazići probleme pred kojima ćete se naći. Zapašćete u blago stanje monotonije i doći će do priličnog udaljavanja vas i vaše voljene osobe. Pratiće vas nesuglasice, sukobi, nedostatak razumevanja, nedostatak tolerancije i kompromisa i svega onog što je potrebno za jedan zdrav odnos. Da bi to sprečili, nemojte u startu dozvoliti da sebe dovedete u takvu situaciju.

 

 

DRUGI ANĐEO LJUBAVI:

 

Podigli ste zidove oko sebe i uvukli se u svoj oklop i tako se osećate zaštićeno. Verovatno smatrate da vas tako više niko ne može povrediti. No, to nije tako. Vreme je da se oslobodite svojih okova. Vreme je da prihvatite neuspele veze i razočaranja kao životnu lekciju i krenete dalje. Vreme je da široko otvorite svoje srce i date mogućnost nekome da vas zavoli i voli. Željni ste ljubavi i želite opet voleti, želite biti voljeni. Zašto da sebi to uskraćujete? Nemate šta izgubiti, a možete puno dobiti ako promenite stav. Ljubav je spremna i čeka na vas. Ljubav čeka da otvorite svoje srce i privučete je bliže sebi. Ljubav vam je veoma blizu. Pustite ju da vam priđe, da vas zagrli i voli najjače.

 

 

Oni u vezi su već dugo u vezi i kroz narednih godinu dana doći će do priličnih promena. Preduge veze često završe sa ljubavnim krajem. Vaša voljena osoba će hteti podići vašu vezu na nivo više, a to je brak. Vaš partner će vas zatražiti da vašu vezu krunišete najvećim činom ljubavi, a to je brak i da mu budete životni partner do kraja života. Vaša veza je čvrsta, stabilna i zrela za ići korak dalje. Ako još uvek niste spremni, krajnje je vreme da o tome otvoreno popričate sa voljenom osobom. Najgore što možete napraviti je da ignorišete partnerovu želju i budete neiskreni. Iskreno recite kako osećate i ako ne želite, recite zašto ne želite.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img