spot_img

Izaberi jedno LJUBAVNO PISMO i saznaj šta ti LJUBAV donosi do kraja godine. Jedno je ZNAK VENČANJA!

Gotovo da ne postoji osoba koja ne bi volela da sazna šta je to što je očekuje u ljubavi i šta budućnost donosi. Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj test za vas. Na slici se nalaze tri ljubavna pisma. Izaberite ono koje biste voleli da dobijete. Na osnovu vašeg izbora saznaćete šta je to što će vam se dogoditi u ljubavi do kraja godine. Budite pažljivi i dobro poslušajte svoju podsvest i svoju intuiciju, jer se iza jednog ljubavnog pisma krije i bračna ponuda.

 

LJUBAVNO PISMO BROJ JEDAN:

 

 

Oni ljudi koji su izabrali ovo pismo sasvim sigurno su sada zaljubljeni. Međutim, vi niste sigurni šta osoba koju ste izabrali, oseća prema vama i ovih dana ste u velikoj dilemi. U mesecu julu ćete konačno znati na čemu ste sa tom osobom. Vrlo je moguće da će biti divnih vesti, ali i razočarenja. Ako shvatite da ona oseća isto što i vi, na leto biste opet mogli da imate određene probleme i prepreke u vašem odnosu. Međutim, sve to može vrlo lako da se reši ako ljubav među vama bude dovoljno jaka. Ako ostanete zajedno da jeseni, možete da se nadate da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Nemate puno razloga za brigu, ali će vam sigurno trebati puno strpljenja. Ako shvatite da ste zaljubljeni u osobu koja ne oseća isto što i vi i koja se sa vama samo igra, velike su šanse da vam sledi patnja. Međutim, početkom oktobra će u vaš životu ući jedna osoba prema kojoj ćete odmah osetiti simpatije. Nećete znati ni šta se dešava, ali odjednom ćete se naći u njenom zagrljaju i to bi možda mogla da bude prava ljubav. Sa tom osobom je moguće tajno venčanje, ako i vi to budete želeli.

 

 

LJUBAVNO PISMO BROJ DVA:

 

 

Ako se nalazite u vezi, postoje velike šanse da niste sigurni u emocije svog partnera. Niste sigurni koliko je vašem partneru iskreno stalo do vas, jer ima trenutaka kada vam deluje hladno i kada se ponaša kao da mu nije stalo. Za vas će druga polovina avgusta biti zaista teška i vaša veza će tada biti na velikom testu. Ako među vama postoje jake emocije, onda će sve doći na svoje mesto. Ali ako ne osećate isto, onda je najbolje da svako krene na svoju stranu. Ukoliko ta veza ne uspe, šansa da ponovo budete srećni postoji krajem leta, sa osobom koju još uvek niste upoznali. To će biti jedan buran odnos pun strasti. To će biti jedna jako zanimljiva veza u kojoj ćete vi biti srećniji nego ikada. Međutim, moraćete malo da se menjate, u smislu da budete malo manje zahtevni.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,497PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img