spot_img

Izaberi jedan KOVČEG SA BLAGOM i saznaj šta će doneti u tvoj život, a VREDNIJE JE I OD SAMOG BLAGA!

Blago je naziv za veću količinu nagomilanih metalnih novčića, plemenitih metala, dragulja, umetnina ili bilo kojih drugih predmeta koji imaju visoku materijalnu vrednost. Blago u kovčegu za njegovog vlasnika predstavlja veliko bogatstvo.

 

 

Svima je poznato da se blago nekada skrivalo u razne vrste kovčega. Obično to znači veliku količinu materijalnog bogatstva koje je neko sakrio ili sakrio kako bi ga mogao upotrebiti u nuždi, to je skriveno blago. Pronalaženje skrivenog blaga jedan je od najpopularnijih motiva u fikciji. Blago je i danas sinonim za veliko bogatstvo. Međutim, postoje neke stvari koje su neprocenjive i koje vrede više i od samog blaga. To su ljubav, poštenje, zdravlje, deca itd. Sigurni smo da svako od vas ima nešto do čega mu je mnogo više stalo nego do bilo kakvog bogastva i blaga. Upravo zbog toga mi smo pripremili ovaj zanimljivi test za vas. Na slici se nalaze tri kovčega sa blagom. Na vama je da odaberete jedan i da saznate šta kovčeg skriva za vas, a vrednije je od svakoga blaga.

 

KOVČEG SA BLAGOM broj JEDAN:

 

Ako ste izabrali prvi kovčeg sa blagom, vama nikada nije bilo preterano stalo do stvari koje se mogu kupiti sa novcem. Vi ste oduvek imali nesto ”neprocenjivo” o čemu ste celog života vodili računa. Ono što je važnije za vas od bilo kakvog uspeha i bogastva jesu svakako dobrota i poštenje. Vi ste osoba koja se u životu nije borila kako bi došla do novca na bilo kakav način, nego ste se vi oduvek borili da ostanete dosledni sebi i svom vaspitanju. Vi ste se oduvek borili da ostanete dosledni svojoj dobroti i svom poštenju. Za mnoge osobe su dobrota i poštenje obične reči, a vama su dobrota i poštenje nešto sveto i vama je mnogo stalo do njih. Ne postoji sila koja bi vas mogla naterati da učinite nešto na nepošten način, a isto tako ne postoji sila koja bi vas mogla naterati da se odkrenete svoje dobrote. Vi ste pre svega veoma dobra osoba, velikog srca i možete sebe smatrati bogatom osobom.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,800PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img