spot_img

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU od 30. 05. do 06. 06. 2022.

Pred nama je nedelja u kojoj počinje mesec jun… jedan od lepših meseca u godini. Evo šta nam zvezde poručuju…
OVAN

POSAO: Dobro razmislite o svojim narednim koracima. Zvezde poručuju da ne treba da idete na službeno putovanje. Ostanite smireni u toku ovog perioda i bez napora ćete pokrenuti profitabilne poslove i steći dobru zaradu. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i variranje srčanog pritiska – potrebno vam je da se izbalansirate, pa zato izbacite ili smanjite loše navike, a uvedite one za koje znate da su zdravije i korisnije.
LJUBAV: Svi privatni poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Uskoro vas očekuju lepe vesti koje se tiču vas i vašeg partnera, ali nemojte odmah da ih delite sa komšijama jer su zavidne. Trenutne planetarne energije vam daju osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih zajedničkih planova. Iznenadite partnera nekim lepim gestom ili poklonom za koji znate da će mu se dopasti. Sa druge strane, pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda – pogotovo u pogledu problema u familiji. Nikog ne vređajte i ne kritikujte bez razloga. Slobodni Ovnovi, ovo je idealan period da se posvetite sebi i svojoj kreativnosti. Ne odbijajte pozive prijatelja. Lepo vreme donosi pregršt novih iskustava.

BIK

POSAO: Bićete zadovoljni postignutim rezultatima na ličnom nivou, što takođe donosi sigurnost u vašu budućnost kao profesionalaca. Da biste izbegli nestašluke svojih neprijatelja koji se predstavljaju kao vaše kolege – nemojte deliti svoje namere. Povedite računa o poslovima računovodstva, ukoliko imate sopstvenu firmu, kontrola vas može iznenaditi.

ZDRAVLJE: Smirenost i pažnja – to je recept za zdrave živce i visok nivo energije. Osluškujte svoje telo i pružite mu ono što mu treba (više kretanja, verovatno).

LJUBAV: Stvari u vašoj vezi se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći. Ništa nemojte trpeti, već ako vam smetaju pojedine stvari kod partnera – otvoreno o tome razgovarajte. U suprotnom, rizikujete da uništite, zapravo, stabilnu vezu. Dosadno vam je, pa organizujte zajednički odlazak u prirodu, odnosno aktivni odmor koji će vam pomoći da se ponovo osetite živim. Ovaj period donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost. Slobodni Bikovi, nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Ako ste uskoro dogovorili izlazak sa simpatijom, možda neće ići striktno po planu. Budite oprezni kad dajete obećanja.

BLIZANCI

POSAO: Zvezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od poslovnog neuspeha. Korisna nova znanja i informacije obećavaju vam mogućnosti za afirmaciju. Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Završite ono što je odavno trebalo i ispunite svoja obećanja.

ZDRAVLJE: Fleksibilnost je ključ vašeg zdravlja i stabilnosti u ovom periodu – mentalna i fizička, jednako. Naoružajte se tolerancijom i radite vežbe istezanja.

LJUBAV: Slobodni Blizanci, astralni uticaj može da vas podstakne da izrazite šta osećate prema nekome vama dragom. Bliži se period kontroverzi, od kojih ste pojedine sami kreirali. Postoji mogućnost komplikacija u odnosima u vašoj porodici ako ste nedelikatni. Ako imate partnera, budite praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova koji ga opterećuju, a plaši se da vam kaže da nije izdvodljivo. Razmislite o novim idejama kako biste sačuvali odnos. Nemojte se iznenaditi ako dobijete priliku da otputujete na neko egzotično mesto.

RAK

POSAO: Nove ideje će vam navirati i svaka vrsta mozganja će doneti ogroman uspeh, zato bez oklevanja prihvatite predlog koji će vam doneti dobar profit. Ukoliko ste napravili određene propuste, obavezno ih sami prijavite, najbolje uz predlog i kako da ih popravite, rešite, prevaziđete. Zvezde kažu da sada nije vreme za poslovna putovanja.

ZDRAVLJE: Završite radni dan na vreme i ne dozvolite da se pretvori i u radno veče i noć. Večernje trenutke rezervišite za opuštanje, sami ili sa bliskim osobama – u ovom periodu vam to predstavlja recept za živce i celokupno zdravlje.

LJUBAV: Iako vam je teško da savladate svoje emocije, ne iskazujte anksioznost – pogotovo u odnosima sa ukućanima jer ste im sad potrebni staloženi. Ne brinite, trenutno planetarno poravnanje će vam uskoro doneti dobre vesti za koje će biti zadužen vaš partner. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od dragih ljudi, jer će uvek pamtiti da ste bili tu za njih kad im je bilo najpotrebnije.  Slobodni Rakovi, dobro odmerite predstojeće događaje i ne okrećite leđa svojim principima. Prava osoba za vas treba da vas poštuje i prihvati sa svim manama i vrlinama.

LAV

POSAO: Promenite pristup poslu i način rada, jer će vam to uštedeti vreme i energiju, koju bespotrebno ulažete u oblasti koje, zapravo, za vas nisu bitne. Usporite malo i pozabavite se završavanjem zadataka. Novi planovi mogu da sačekaju, a u međuvremenu ćete dobiti odgovarajuće informacije.

ZDRAVLJE: Osećate pritisak, koga ne uspevate da se oslobodite, pa možete imati aritmije, nagle promene raspoloženja i padove energije. Osluškujte sebe i slušajte šta vam telo govori.
LJUBAV: Slobodni Lavovi, racionalnost će vam doneti emotivni uspeh. Ako nastavite da potiskujete svoje prave emocije o osobi iz okruženja, na kraju ćete patiti. Ako imate partnera, okupacija sopstvenim egom može dovesti do netrpeljivosti u vašem odnosu, pa pokušajte da budete uviđavni i više se posvetite partneru, a manje sebi. Ako možete da odolite trenutnim iskušenjima da budete previše snažni, budite pažljiviji i analitičniji. Pripremite se za neprijatne vesti koje se odnose na probleme u životu dobrog prijatelja. Putovanja će biti uspešna ako niste za volanom.

DEVICA

POSAO: Spoljni uticaj može vam otežati da zakoračite na put prosperiteta. Promene koje vam uskoro mogu koristiti otkriće nove mogućnosti za priznanje. Oslonite se na svoju intuiciju, pa ćete praviti dobre izbore na duže staze. Mnoge Vage će ostvariti inspirativnu i korisnu poslovnu saradnju, moguće sa osobama koje već dobro poznaju.

ZDRAVLJE: Usponi i padovi energije koje osećate, imaju veze sa emocijama, pa zato prihvatite sva svoja osećanja i povratite stabilnost.

LJUBAV: Poravnanje planeta može izazvati čitav niz emocija, pa pokušajte da izbegnete impulsivne ispade dok razgovarate sa partnerom. Budite strpljivi da ne biste napravili potez zbog kog ćete se kasnije kajati. Planetarni aspekt koji se formira može vas ohrabriti da budete ekstravagantniji nego što zapravo možete priuštiti, ali budite sigurni da zaista imate sredstava. Ovo je savršeno vreme za organizovanje izleta, pa sa partnerom ili društvom krenite na mesto koje ste oduvek želeli da posetite. Slobodne Device, prestanite da razmišljate o prošlim odnosima i situacijama, i analizirajte koliko imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Ne bi trebalo da se krijete od svojih problema. Razmislite o uspostavljanju novih odnosa. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,796PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img