Hajde da saznamo kakav je vaš muškarac?! Ovan je Jako ljubomoran, i ne želi da deli svoju partnerku ni sa kim

0
19229
MUŠKARAC OVAN

Ako zakažete sastanak sa muškarcem Ovnom, nikad ne znate gde ćete završiti, ali gde god da to bude, verujte da će biti uzbudljivo. Ne pridržava se nikakvih pravila ni propisa. Jako je ljubomoran, i ne želi da deli svoju partnerku ni sa kim. On sam nije veran, ali od svoje partnerke to itekako očekuje. Ako očekujete nešto više od njega na planu braka, bolje odustanite. On nije za miran porodični život. Nemojte nikad da koketirate sa njim ako nemate nameru da idete do kraja. Njegova čula uživaju u šokantnom i zabranjenom, i sva gušenja smatra grehom sputavanjem želja.  Za njega ništa nije zabranjeno, zato što nikad ne razmišlja o posledicama. Kada je seks u pitanju, čak i kad ima kondom pri ruci neće ga upotrebiti i voli da potčinjava. Bira partnerke mlađe od sebe. Ako vam treba baš Ovan, tražite ga na sportskim terenima, i na svim mestima gde vlada uzbuđenje, i videćete ga obično u ulozi vođe. Ako idete na sastanak ni slučajno nemojte kasniti jer mrzi čekanje. Spada u one koji baš vole da mu prstima prođete kroz kosu.Biti prijatelj sa Ovnom znači biti spreman na sve, i imati ga za prijatelja je jako dobro, jer će vam stati u zaštitu uvek. Najviše mu leže Lavovi i Strelci, ali ne voli Škorpije, Rakove i Jarčeve. Ako ste imuni na uvrede i potcenjivanje, možete mu biti dobar prijatelj.

 

MUŠKARAC BIK

Često ima problema sa težinom jer je gurman i on ne jede zbog gladi, i ne pije jer je žedan, već iz čistog zadovoljstva. Razuzdan je i boem, ali uvek nekako stvaran čovek, u stvarnom svetu. Ima vrlo zdrav razum. Siguran je u sebe i zato ne mora da se dokazuje. Sa njim se nikad ne pretvarajte da ste ono što niste. Od novca ga niko ne može odvojiti, osim on sam sebe, ali zato vrlo razumno troši, i od njega sigurno možete dobiti skup poklon i to najpre nešto za oko vrata. Prepreke ga čine još stabilnijim i istrajnijim. Šta god da radi, ne treba ga provocirati. Jako se teško razbesni, ali ako se to desi, onda nije običan bik, već razjareni. Muškarac Bik je veoma ljubomoran, jer voli da čuva svoje. Ako raskine vezu hoće da ostane prijatelj. Tolerantan je samo za one za koje nije emotivno vezan. Uglavnom je okrenut sebi i bori se za svoj cilj. Senzitivan je i razume osećanja partnera ali mu nedostaje spontanosti. Nije naročito maštovit, ali što se izdržljivosti tiče, nema konkurencije. Muškarca Bika ćete uvek prepoznati po dubokom glasu, koji deluje umirujuće. Nije preke naravi i ne demonstrira silu. Kada želite da raskinete sa Bikom dovoljno je da ne slušate ono šta govori i insistirajte da bude sve po vašem.
MUŠKARAC BLIZANAC
Taman kad vas uvere da vas vole i vi to pomislite, oni vas uvere da su ravnodušni. Uvek je u pokretu od jedne do druge ljubavi i leti sa mesta na mesto. Šta god da ima, traži nešto drugo, a kad to drugo dobije, brzo se zasiti i nikad ne nađe zadovoljstvo. Isuviše je površan i nepredvidiv, kako za druge, tako i za sebe. Na rečima je vrlo jak, pa ako vi niste, bolje odustanite. Sve što je igra i zabava prihvata oberučke i u svako doba. Obožava putovanja i voli da vidi ono što još niko nije. Ume naporno da radi, ali jako kratko. Fizičke poslove će izbegavati koliko god je to moguće, jer sebe smatra intelektualcem. Odlučivanje i donošenje odluke mu je veliki problem. Da uštede novac ne mogu, jer im on jednostavno klizi iz ruku. Žene mu nisu nešto preterano bitne u životu i može ih imati puno, ali samo iz znatiželje. Nije strastven uopšte. Više uživa u ideji nego u samom odnosu. Non stop nešto priča i njemu je uživanje da glasom i rečima animira one oko njega. Oni su sigurno od onih koji mogu preko telefona da vode ljubav. Reči i mašta su presudni, tako da mu fizički kontakt nekad nije uopšte potreban. Egoista je i nije od mačo tipova, ali ima prelaznu ocenu. Šake, ruke i ramena mogu da mu se svrstaju u erogene zone. Naivan je i treba partnera sa jačim principima. Nema ni zavist, ni ljubomore, a neverstvo zamaže pričom. Savršen je novinar, jer brzo prikuplja informacije, uvek je na pravom mestu u pravo vreme, snalažljiv, sa neverovatnom željom za novim.

 

MUŠKARAC RAK

Idealista i sanjar i neumoren sentimentalista. Spolja gledano može izgledati nestalan, ali je to samo jedna njegova faza, koju samo ponekad pokazuje.  Kada ga dobro upoznate, uvek će vas izluđivati njegove česte promene raspoloženja. Ako mu to prigovorite ili mu se suprotstavite, lako plane, a zna da bude i nasilan. Mada je u osnovi galantan i ima zaštitničku prirodu. Kada osvoji devojku, vrlo brzo postaje posesivan i to naglašeno. Voli da uživa u lepoj hrani i piću, ali ne posvećuje preteranu pažnju garderobi. Nemojte se iznenaditi ako na sastanak dođe u nekim starim i pohabanim stvarima. Saosećajan je pa je idealan za one koji koje vole da ih muškarac sluša. Jako se vezuje za sve oko sebe i teško menja navike. Opire se svakoj promeni, jer ga to jako plaši. Gotovo nikada ne rizikuje. Odan je i od svog partnera očekuje isto. Ne voli preterano da skita, i najzadovoljniji je u kući. Žene koje traže avanturu, neće se baš usrećiti sa njim, jer on voli duge veze koje liče na brak. Nesiguran je i uvek mu treba ohrabrenje, mada kada je ljubav u pitanju nema razloga za to. Morate mu pokazati šta prema njemu osećate, jer ako sa suprotne strane ne oseti emocije, polako će se razočaran i uplašen povući u svoju ljušturu. U samoj intimi gledaće da zadovolji sve vaše potrebe. Problemi koje on ima u ljubavi nastaju uvek zbog preterane vezanosti za majku, jer nju mahom više sluša nego ženu. Kao roditelj pružiće deci sve što je potrebno za život. Ako stekne poverenje u vas, postaćete član njegove porodice. Prijateljstvo doživljava duboko, i gotovo će vas svojatati.

MUŠKARAC LAV

Uvek očekuje da bude primećen i zapažen gde god se pojavi. Uvek je svestan da je privlačan. Uživa u svakom takmičenju, jer je to jedan od načina da se istakne. Otvoreni su, širokogrudi i darežljivi. Najbolje se osećaju kad su okruženi luksuzom, ali nisu sebični. Ume da bude lenj ponekad, izbegavajući da se upusti u borbu, ali ako do nje dođe biće to za pamćenje. Voli divljenje, rizik i kocku u svim životnim situacijama. U društvu je omiljen zato što je darežljiv, a kod žena to zna da podigne cenu. Pouzdan je i uliva sigurnost. Laskanje mu nikad ne smeta, jer ni ne prevazilazi njegovo mišljenje o sebi. Na poslu nije naročito vredan, ali to ume savršeno da prikrije. Lako krivicu prenosi na svoje saradnike, jer ne brine puno o tuđim osećanjima. Za šou biznis je izuzetno dobar. Površan i bleštav efekat ga zadovoljava. Zato su Lavovi često, glumci ili zabavljači, političari… Kada stvari ne idu po njegovom, postaje jako besan. Savete i kritiku drugih jako teško prihvata, i vrlo je opasno provocirati ga. Uvek je zaljubljen, doduše prvo u sebe, pa onda u druge. Društvo žene obožava, i nudi brak prilično lako, kada nekog odredi za kraljicu. Lakog je morala. Njemu je žena potrebna kao što je potrebna hrana ili voda. U svakom slučaju on gleda da usreći partnerku, jer pošto poto mora da ima osećaj da je on gospodar. Svoju decu će naučiti kako da postignu uspeh u životu. Puno će im pažnje posvetiti, a posebno kada je učenje u pitanju i ubediće ih da je znanje moć. Prijateljstvo mu je vrlo bitno, i nikad neće raditi iza leđa. Nemaju ni trunke dvoličnosti, i u njih možete imati neograničeno poverenje. I ne zaboravlja prijatelje ma koliko visoko dospeo u životu.

MUŠKARAC DEVICA
On se ističe na intelektualnom planu i uglavno se zanima za biznis i sticanje bogatstva. Prijatelje i ljubavnice vrlo pažljivo bira i vrlo retko greši. Pošto voli da ispituje tuđi karakter uvek ostavlja utisak kao da samo traži mane, ali nije tako. Teško ćete videti da on nekoga hvali. Manje više stalno je nervozan i zahteva potpunu tišinu a to zna da nervira druge. Voli uredan i zdrav život, i o svom zdravlju brine više nego iko u zodijaku. I često im je posao usko vezan za medicinu. Pažljiv je, ljubazan i sistematičan, sa naglašenim osećajem za dužnost i odgovornost. Nikad ne nosi odeću po poslednjoj modi, ali gleda da izgleda tako. Ne spada u one velikodušne, ali voli da plati i to toliko koliko nešto stvarno vredi. Humor je kod njih veoma naglašen. Žene mu bude radoznalost, i sa njima voli da eksperimentiše. Ne voli da juri žene, jer mu više odgovara da one jure njega. Ume često da se prema ženi ponaša kao otac, ali to je više zbog zaštitničke prirode. Od njega ćete teško dobiti romantiku. Oni su pre sinonim za logiku, realnost i bistrinu misli. Pre nego što se odluči za brak sve do detalja proanalizira. Nijednu odluku neće doneti dok situaciju ne sagleda iz svih uglova. Najveći broj neženja je rođeno u ovom znaku. Sa njim nemojte očekivati lud provod i velika uzbuđenja. Radije će ostati u kući i čitati nešto. U ljubavi ume biti nekako stidljiv, i da čeka da partnerka učini prvi korak.  Ako krenete na sastanak sa njim ne kasnite ni slučajno. Kod njega nema burnih izliva strasti, jer sve prethodno isplanira. Vole da putuju i stignu na sva zanimljiva mesta do kojih mogu da dođu. Nastavak na sledecoj strani…