Savršeni parfemi za dame,Versace Vanitas ,Crystal Noir,Guess Girl Belle

0
314

Zimi se uglavnom preporučuju parfemi koji greju, u proleće su najbolji lagani i sa mirisom svežine i cvetova, citrusni su idealni za letnje noći, a u jesen potrebno nam je nešto zemljano. Preporučujemo da odaberete sebi nešto lepo i prefinjeno za naredne mesece.

Versace Vanitas je za sve vas koji ne izlazite iz kuće bez modernog smoky eyeefekta, super intenzivni Versace je vaš parfem. Njegove note crnog čaja i kedrovine užitak su za sva čula, a ovaj senzualni parfem vam garantuje da ćete biti primijećeni gde god da odete.

 

 

Dior predstavlja izazovnu kompoziciju Hypnotic Poison Eau Sensuelle koja poklanja novu magiju aroma. U ovom izvanrednom parfemu skriva se skupoceni nektar čiju tajnu zna samo parfimer. Eau Sensuelle varijanta klasičnog i popularnog Hypnotic Posiona građena je od cvetnih nota damask ruže, cveta narandže, ylang ylanga, vanil orhideje, zelenih nota, tuberoze, vanile, sandalovine i mošusa.

Egzotični cvetno voćni miris Euphoria je lansiran 2005. godine. Miris je sočan i blistav kao voće; tajanstven je i privlačan kao tamno egzotično cveće; poziva vas da uživate u životnim radostima. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, zeleno lišće, lotus, crna orhideja, crveno drvo, crna ljubičica i amber. Za ženu koja zna šta želi!

Crystal Noir, je retka esencija, senzibilna i delikatna. U centru kompozicije je tajanstvena gardenija, sveža, senzualna, blistava i kremasta, koja je reprodukovana uz pomoć tehnologije ‘Headspace’. Podloga od ambera i mošusa pravi miris tamnim i misterioznim, veoma senzualnim i upečatljivim. Dizajner mirisa je Antoine Lie, a parfem je lansiran 2004. godine.

 

 

Super popularni muški Black XS je dobio svoju žensku verziju Black XS for Her, koju je Paco Rabanne predstavio svetu 2007. godine. Moderna cvetno voćna ležerna kompozicija počinje ljutom notom kljukve (engl. cranberry) i paprike. U srcu mirisa je ruža i cvet egzotičnog tropskog drveta Tamarind. U osnovi je plemenito drveće i vanila.

 

Misteriozna tamna bočica, predstavljaće predmet požude mnogih fanova Bvlgari kuće, dok će miris privući ljubitelje drveno cvetnih kompozicija. Parfem Jasmin Noir posvećen je ženama između 25 i 40 godina, koje su spremne da plate više od cena uobičajenih za dosadašnja Bvlgari izdanja. Parfem je sačinjen u dualističkom kontrastu muških i ženskih nota. Parfimeri su želeli da Jasmin Noir komponuju sa jasminom kao centralnim sastojkom ali na drugačiji način nego do sad. Jasmin je obmotan i oblikovan kao taman, uz misteriozne arome plemenitog drveta.

Guess Girl Belle
Guess Girl Belle je snažan parfem za izrazito ženstvene osobe.
Misteriozni karakter se primećuje već i po ambalaži. Bočica je neodoljiva i tajanstvena, poseban sjaj dobija od ljubičice i raznih voćnih akorda. Svaka žena bi želela da nosi na svojoj koži arome koje je čine zavodljivom.Miris sadrži ljubičicu, jasmin, božur i šumsko voće.

 

Exotic Jasmine

Novi parfem od Halle Berry je predstavljen ove godine pod imenom Exotic Jasmine.
Simbolizuje samu glumicu, naglašava njenu lepotu i posebna svojstva.
Veoma je ženstven, a ujedno i nežan.
Čiste note su formirane u modernoj kompoziciji, ističu seksipil i primamljivost dama.
Drveni akordi su u savršenoj harmoniji sa raznim cvetnim buketima.

Hanae Mori N° 8
Parfemska kuća Hanae Mori sa svojom mirisnom kolekcijom je začarala ceo svet.
Za jesen izdvajamo N° 8, delikatno gurmanskog karaktera koji u svom srcu ističe aromu japanskog cveta trešnje.
Sladak je i neodoljiv, idealan za tmurne dane i šetnje kroz parkove sa voljenom osobom.