spot_img

EVO ZAŠTO VAM PROPADAJU VEZE- Ovim osobinama terate svakog potencijalnog partnera!

Stalno se pitate kako vam svaka ljubavna veza propadne, možda ćete odgovor pronaći zahvaljujući horoskopu. Osim toga, mnogi od nas nisu svesni svojih mana, koje kad tad isplivaju na površinu, a često mogu biti i razlog neuspelih ljubavi…..

Ovan

Ovnovi nisu mirni, skitnice su i nikada nisu u potpunosti posvećeni. Uvek su u pokretu, što nikada nije sjajno za vezu, posebno ako je ona na „ozbiljnom nivou“. Kada su konflikti u pitanju, Ovan želi borbu, a to može biti veliki problem u vezi.

Bik

Jedna velika mana vašeg karaktera je to što ste previše zaljubljeni u novac, više nego u određenu osobu. Bikovi su odani, ali tvrdoglavi, zbog čega mogu dosta vremena da provedu ljuti. Često od partnera mogu da čuju da ih to odbija, a samim tim, desi se i raskid.

Blizanci

Blizanci su neodlučni i čak i kada se u životu ne suoče sa nekom dilemom, oni je traže. To ih čini jako „teškim“ osobama, a ta osobina dosta može odbiti njihove partnere. Osim toga, Blizancima je jako teško da se posvete jednoj osobi, a čak i kad to učine, imaju tendenciju da povremeno „nestanu“ iz života partnera kako bi se bavili nekim svojim stvarima.

Rak

Postoje očekivanja koja imate u vezi, a koja mogu biti malo veća od drugih ljudi. To jednostavno nije standard koji svako može da ispuni. Rakovi treba da znaju da je svima potreban privatan prostor i vreme, kao i da se usklade sa partnerom kako ne bi pobegao glavom bez obzira.

Lav

Slučajno verujete da je sve što kažete tačno i iako je to najčešće slučaj, potrebno je ponekad da pustite da budu u pravu i ljudi koje volite. Ova tendencija vas tera da odgurnete ljude samo da biste mogli da radite stvari onako kako želite, bez ikakvog spoljnog uticaja. Vi se osećate kao da drugi ne razumeju, ali to se dešava zato što im ne dajete priliku da razumeju.

Devica

Ne možete da budete zadovoljni. Imate problem sa svime i uvek se fokusirate na ono što je negativno, bez obzira koliko te stvari mogu biti beznačajne. Stalno kukate kako su stvari mogle da budu bolje, a samim tim partner oseća da sa vama ne postoji pozitivnost. To je ono zbog čega odustaju od veze sa vama. Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img