Home HOROSKOP Evo šta mesec rođenja otkriva o muškarcu – Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu, u februaru oni koji znaju kako da zarade!

Evo šta mesec rođenja otkriva o muškarcu – Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu, u februaru oni koji znaju kako da zarade!

0
Evo šta mesec rođenja otkriva o muškarcu  – Odlični očevi i muževi rađaju se u avgustu, u februaru oni koji znaju kako da zarade!

Ako želite da saznate više o muškarcu, onda predlažem da obratite pažnju na mjesec njegovog rođenja! Kako se pokazalo, ovaj jednostavan faktor utječe na karakter čovjeka u cjelini, predodređuje njegov stav prema porodici, poslu, ljubavi.

1. Muškarac rođen u januaru: Muškarci rođeni u januaru imaju neverovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim veštinama.Januarski muškarac čini život svoje saputnice stabilnim i udobnim. Istina, muškarci rođeni u januaru škrti su na romantičnim i neočekivanim postupcima, jer je poštovanje jasnog rasporeda iznad svega.  Takvom čoveku se može verovati, jer je direktan i ne zna da laže.

2. Muškarac rođen u februaru: Ovi muškarci su i snažni i osetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje. Oni znaju kako da zarade za život.Uostalom, porodica za februarskog muža je prava svetinja. Prilično je tvrdoglav u svom poslu, ne smatra potrebnim da sluša savjete drugih ljudi. Inače, sposobnosti takvih muškaraca najčešće se otkrivaju nakon 30 godina.

3. Čovek rođen u martu: Muškarac rođen u martu uvek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vešto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva.Takvi muškarci vole život i pokušavaju da izvuku maksimum iz njega. Tako da su u ljubavnim pitanjima često stabilni.

4. Muškarac rođen u aprilu: Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima. Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i pre ili kasnije ih ostvaruju.

5. Muškarac rođen u maju:
 Čovek rođen u maju misli i deluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vreme mogu se nasmejati svojim greškama i odani su kritikama.

6. Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i ne trebaju im potvrde lične vrednosti od drugih. Iz istog su razloga retko ljuti i ne znaju šta je zavist.Nastavak na sledecoj strani….