spot_img

EVO KAKO ĆE RETROGRADNI MERKUR UTICATI NA NOVČANU SITUACIJU – Počinje 21. aprila i trajaće do 15. maja – prepoznajte prepreke!

Evo kako će retrogradni Merkur uticati na novčanu situaciju i koje će teme biti najaktuelnije od 21. aprila do 15. maja.

Pred nama je period drugog retrogradnog kretanja Merkura ove godine. Počinje 21. aprila u Biku i trajaće do 15. maja.
Retrogradni Merkur u ovom pragmatičnom znaku poziva nas na promene u finansijskoj i imovinskoj oblasti života. Ovo je vreme kada imamo priliku da konsolidujemo svoje resurse, da bolje vidimo kako upravljamo novcem i kakva su naša uverenja o novcu.

Teško mi je zarađivati za život…

Novaca nikad dosta…

Ne znam kako da rukujem novcem i nije mi važno…

Ovo su samo neka od mogućih uverenja koja mogu doneti stalne izazove u toj oblasti života. Zato je dobro pregledati, sagledati, bolje isplanirati i eliminisati sve ono što vas sputava u stvaranju veće stabilnosti i sigurnosti na egzistencijalnom nivou. Promena počinje od nas.

Ovaj Merkur je poučan i na neki način nas priprema za ulazak Jupitera u znak Bika. Da bi se bolje iskoristile Jupiterove blagodeti, potrebno je ukloniti prepreke i izazove, kako spoljašnje tako i unutrašnje.

Novac nam vrlo često pokazuje koliko cenimo sebe. Koliko verujemo u sebe. Kako i u kojoj meri cenimo sva znanja, iskustva i veštine koje smo sticali godinama…

Ako želimo da imamo fiksnu finansijsku situaciju, dobro je krenuti od sebe, od poštovanja sebe i svog unutrašnjeg kapitala, koji nam niko ne može oduzeti, osim nas samih.

Imamo priliku da ojačamo sebe, budemo jači od svojih strahova i odvažimo se na neke životne, poslovne ili ljubavne promene koje mogu da poboljšaju kvalitet našeg života.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img