2.8 C
Belgrade
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
spot_img

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 4. Novembar 2017.godine

Strelac

Ljudi oko vas danas će biti daleko otvoreniji i spremiji da pokažu osećanja. Laknuće vam. Bez obzira koliko ste se do sada trudili da nagovorite svog partnera da priča o svojim osećanjima, bilo je bezuspešno. Danas ga očekujte. Biće spreman da vam sve otkrije!

Jarac

Današnja planetarna konfiguracija učiniće vaš ljubavni život veoma interesantnim. Ukoliko večeras izlazite na sastanak, očekujte fantastično veče. Štaviše, toplina koju ćete osećati jedno prema drugom može lako postati vatrena!

Vodolija

Današnji dan biće prava poslastica za vas. Sjajan osećaj harmonije učiniće da vi i vaš partner uživate jedno u drugom. Bilo da izađete u restoran ili pripremite jedno romantično veče u svom domu, biće ovo izuzetno kvalitetno vreme za oboje. Uživajte!

Ribe

Trenutna astralna energija idealna je za izlazak sa partnerom ili potencijalnim partnerom i da provedete jedno jako lepo veče. Ukoliko on ili ona provodi jednako puno vremena ispred plakara pripremajući se za izlazak, onda ćete zajedno uživati i u tim pripremama. Ovo je jedan od onih dana kada izgledate najbolje što možete i isto tako se i osećate!

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
2,991PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img