spot_img

Da li si osoba KAMENOG SRCA ili umeš da VOLIŠ KAO NIKO? Izaberi jedan DRAGI KAMEN i saznaj!

 

Kako izgleda TVOJE SRCE? Da li umeš da VOLIŠ DO BOLA ili si osoba KAMENOG SRCA, baš kao što je drago kamenje?

 

 

Postoje ljudi koji umeju da vole celim srcem i koji se u potpunosti predaju svojoj voljenoj osobi. Oni kada zamisle svoje srce sigurno je celo u crvenoj boji. Sa druge strane postoje hladne osobe, koje na neki način skrivaju svoja osećanja i za takve ljude kažemo da imaju kameno srce. Izaberite jedan dragi kamen koji vas najviše privlači i saznajte kakva ste osoba.

 

 

DRAGI KAMEN 1

Vi ste neko ko je u životu najviše učio na svojim greškama. Vaša osećanja donela su vam mnogo problema, mnogo više štete nego koristi. Voleli ste nesebično ali vam ta ljubav nikada nije bila uzvraćena u meri u kojoj vi to zaslužujete. Ako ništa drugo, vi ste iz toga naučili važne lekcije. Nekada ste svoja osećanja poklanjali svima i bili ste veoma povređeni, pa zato sada postupate malo drugačije. Veoma pažljivo birate osobe kojima ćete pokazati svoja osećanja i svoje želje.

 

Nije vaše srce od kamena, ali sada birate kome ćete svoja osećanja pokloniti. Posle mnogo neuspeha u ljubavi, jednostavno postali ste iskusniji i sada vas više nije tako lako povrediti. Vi ste neko ko ume da voli i ko ceni ljubav, ali tu ljubav pokazujete samo osobama koje to zaslužuju. Možda je to trebalo odavno da radite, ali nikada nije kasno da se neke greške isprave. Vaše srce je puno ljubavi, ali tu ljubav čuvate samo za posebne osobe.

DRAGI KAMEN 2

Vi ste neko ko ume da se posveti drugim ljudima i da pokloni svoje vreme. Uvek ste bili tu kada je nekome bila potrebna pomoć, ali retko ko je to umeo da ceni. Baš u onim trenucima kada je vama pomoć bila potrebna, nikoga nije bilo na vidiku da vam se nađe pri ruci. Upravo ovakva životna iskustva su vas i naučila da se promenite i da dajete samo onoliko koliko drugi zaslužuju. Nastavak na sledećoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,868PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img