spot_img

BLIZANCI, LAV, ŠKORPIJA I JARAC – Ove znake horoskopa OČEKUJE SREĆA NA POSLU U 2023. GODINI: Astrolozi otkrivaju ko ima šansu da napravi uspešnu karijeru!

Ove znake horoskopa sreca ce nagraditi u 2023 godini sve sto su pozeleli ce im se ostvariti…

Saturn će se vratiti u Ribe prvi put posle 27 godina. Saturn nas uči važnosti samodiscipline, granica i suzdržanosti. U ovom trenutku možete početi da se pitate da li ste spremni da prihvatite odgovornost za darove koje su vam dale zvezde. Pomračenje Sunca koje će se desiti u Ovnu u aprilu označiće početak jedne potpuno nove faze života u kojoj ćete imati priliku da preuzmete inicijativu. Ovaj srećni tranzit će doneti obilje i stabilnost u vaš život, ali imajte na umu da onaj ko ide polako i postojano na kraju pobeđuje. Kada Venera krene retrogradno u Lavu, ovo će vas navesti da zastanete i razmislite o raznim temama, u rasponu od principa po kojima živite do određenog načina na koji se izražavate.

Blizanci

– Kada pomislite na Saturn koji putuje kroz vašu desetu kuću slave, kao i kroz desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda. Ovaj tranzit ima potencijal da utiče na sve, od vaše javne ličnosti do vašeg opšteg osećaja odgovornosti. Ovo je trenutak kada će vaše sposobnosti biti testirane i znaćete u kojem sektoru poslovanja možete da postignete uspeh. Nije uvek neophodno uključiti krv, znoj i suze, ali ćete svakako morati da uložite neophodan trud. Oni koji su dugo strpljivo čekali da vide plodove svog rada, možda će konačno dobiti priznanje koje s pravom zaslužujete.

Lav

– Pred vama je veoma važna godina, pa se trudite da svaki dan bude važan. Jupiter, koji će biti u Biku, proći će kroz najvidljiviju oblast vaše natalne karte. Ovo nije nešto što se dešava svaki dan. To ukazuje da ćete od 16. maja imati veće šanse za obilje, prilike i profesionalno napredovanje. Jupiter pojačava sve sa čim dođe u kontakt, a Bik simbolizuje razne stvari, od pouzdanosti do obilja materijalnih dobara. Nemojte ovo smatrati „zamkom“, ali Venera će biti retrogradna u vašem horoskopskom znaku od 22. jula do 3. septembra. Biće to divna prilika za vas da ispitate šta želite i šta radite, razmislite o vrednostima koje imate u profesionalnom životu i možda ponovo otkrijete neke od svojih skrivenih talenata.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,742PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img