spot_img

BLIZANAC, VAGA I JARAC – Ove znake horoskopa ČEKA VEĆI NOVAC NA POČETKU 2023. GODINE – Januar im donosi bezbrižnije dane na polju finansija!

 

Iako nas u januaru očekuje retrogradni Merkur koji kreće direktno krajem meseca, neki horoskopski znaci će išak pronaći svoje izbvore sreće i šanse za napredak. Kada je reč o novcu, posvećenost, trud i angažovanje mogu značajno uvećati šanse. Sada je vreme da se nekima posebno isplati i trud od prethodne godine, uzmite ono što zaslužujete.

Astrolozi su istakli koja 3 horoskopska znaka očekuje novac u januaru, odnosno početkom 2023. godine:

Blizanc

U poslednje vreme mnogo ste radili. Sada je vreme da uberete plodove svog rada. Nadređeni će visoko ceniti vaša dostignuća, a možda ćete dobiti i ponudu za unapređenjem i da pređete na novi nivo.

Uspješan posao sa skraćenim radnim vremenom će vam omogućiti “dopuniti” svoj novčanik. Ako to shvatite ozbiljno, u bliskoj budućnosti može postati osnova vašeg prihoda.

Privatni život će na neko vrijeme biti u pozadini. Ne očekuju se nove veze, ali od sadašnjeg partnera ćete dobiti sve što vam je potrebno.

Možda će vam biti dodeljene nove obaveze, kao rezultat toga, i novčanik se može dopuniti. Pokušajte da ne izneverite ljude koji veruju u vas!

Vaga

Vage, januar uopšte nije period kada treba da sedite i čekate da vreme prođe. Požurite da postignete svoje ciljeve.

Kako se ne biste opterećivali sitnicama, odaberite najvažnija područja i krenite po njima. Samodisciplina će vas održati.

Financije u januaru bit će upravo ono što vam treba, ni više, ni manje. Stoga, ne sanjajte o ekscesima, njihovo će vrijeme doći kasnije. Ali planiranje troškova bit će vrlo korisno.Nastavak na sledecoj strani…

Pročitaj i ovo

Zaprati nas

0FanoviLajk
0PratiociZaprati
3,912PratiociZaprati

Da li si pročitala...

- Potreban ti je ozbiljan sajt?-spot_img