BIK: On UČI na svojim GREŠKAMA, a na PORAZIMA gradi KARAKTER i zato je toliko JAK i MOĆAN!

BIK: On UČI na svojim GREŠKAMA, a na PORAZIMA gradi KARAKTER i zato je toliko JAK i MOĆAN!

22. марта 2020. Off By totiko

Bik je prvi zemljani znak u Horoskopu. On je veoma tvrdoglav, uporan i hrabar. Njegova vladajuća planeta je Venera, planeta ljubavi i lepote, pa su osobe rođene u ovom horoskopskom znaku veoma privlačne i šarmantne.

U životu je postigao mnogo uspeha zahvaljujući svom radu i trudu. Naravno da je puno puta u životu pogrešio i da je išao glavom kroz zid tamo gde drugi ne bi smeli ni nogom, ali Bik je neko ko je samo učio iz svojih greška. Da bi došao do mnogih uspeha, morao je da prođe i kroz mnogo poraza, ali ti porazi su od njega stvorili samo jačeg i boljeg čoveka, jer je kroz njih izgradio svoj čvrst karakter.

Bik je čovek koji uči na svojim greškama i posle svakog poraza je još jači i bolji. On je jednostavno rođen da bude pobednik i spreman je za svaku vrste borbe. U životu je imao puno velikih bitki ispred sebe i uvek je postavljao sebi velike izazove. Možda je nekada pogrešio i izgubio, ali posle svega je uvek bio jači i pametniji. Naravno da je i on samo obično živo biće i da nije uvek pobednik, ali je posle svake bitke sigurniji u sebe. On je neko ko svoja iskustva nosi sa sobom i nikada ne zaboravlja gde je pao. Upravo zbog toga, Bik je neko ko nikada ne pravi istu grešku dva puta. Njemu je svaki poraz i svaka greška velika životna škola.

Bik je snažan čovek i na njegovom licu možete uvek videti osmeh, iako u sebi nekada bije najteže bitke. Mnogi ljudi žele da ga vide na dnu, ali on nikada tamo ne može da bude. Njegova snaga i njegova hrabrost su zaista ogromni. Ono što on može da podnese ne može da podnese gotovo niko. U životu je veoma samostalan i sve svoje uspehe uglavnom postiže sam, svojim radom i trudom. On je uporan i svestan je svojih sposobnosti i zbog toga niže mnoge uspehe. Nikada se neće zaustaviti pred nekom preprekom, niti ga može zaustaviti neki problem. On će uvek ići hrabro unapred, sa osmehom na licu. Bik je neko ko jednostavno nikada ne odustaje i nikada ne ostavlja neki posao na pola odrađen. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2